nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - Jeg blir nesten stum!

Drømmen om å reise og oppleve verden skjøt fart for en heldig Nabolaget-spiller, da han fredag vant 1 million kroner i Nabolaget.

NESTEN STUM: En mann fra Son syntes det var litt vanskelig å tro på det han hørte da Norsk Tipping slo på tråden.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPernille Storholm SkaretPublisert:10. september 2021Endret:3. januar 2023

- Oi, dette er jo kjempebra og kommer veldig godt med! Nei, nå blir jeg nesten stum, sier en mann i 60-åra fra Son når han får Telefonen fra Hamar. 

Han var denne ukas heldigste Nabolaget-spiller, og vant 1 million kroner. 

- Nå har jeg så jeg kan reise og oppleve enda mer av verden. Akkurat hvor vet jeg ikke ennå. Jeg må nesten se an litt hvor verden åpner opp og hva som blir mulig, sier den reiseglade vinneren. 

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

- Koselig at naboene også vinner

Den ferske millionæren fra Son har vært fast Nabolaget-spiller i noen år. 

- Jeg har bare vunnet småsummer tidligere, så dette var utrolig artig. Også er det jo veldig koselig at naboene som har spilt også vinner, sier han.

Son-mannens fem nærmeste naboer vinner 100 000 kroner. De ti neste vinner 10 000 kroner, 50 vinner 1000 kroner og 2000 naboer vinner 50 kroner.

Vi gratulerer til alle vinnerne!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

I tillegg til million-nabolaget ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet. Her kan hver av hovedvinnerne juble over 100 000 kroner ekstra på kontoen. Disse nabolagene befinner seg her:

  • Kristiansand S i Agder

  • Vear i Vestfold

  • Skarnes i Innlandet

  • Sandefjord i Vestfold og Telemark

  • Fjell i Vestland

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld fram til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kroner.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler