nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-spiller våknet til millionbeskjed: - Endelig!

To av seks vinnernabolag denne fredagen ligger i Askim. I det ene nabolaget bor millionvinneren, som er særdeles fornøyd. 

MANGE VINNERE: En mann fra Askim er blitt 1 million kroner rikere. Over 2000 andre i nabolaget hans vinner også.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:18. oktober 2019Endret:2. januar 2023

En mann fra Askim i Østfold er den heldige vinneren av hovedpremien på 1 million kroner i Nabolaget fredag 18. oktober.

Fredag kveld forsøkte vi gjentatte ganger å ringe mannen, som kjøpte kupongen hos Bælgodt i Spydeberg, men han tok ikke telefonen.

Våknet til millionbeskjed

Vi fortsatte å ringe Askim-mannen, som er Østfolds 41. Nabolaget-millionær, utover helga. Da han endelig tok telefonen, hadde han nettopp tatt en høneblund.  - Det var vel verdt å bli vekket for å få en slik beskjed, sier mannen og ler.  Han forteller at han spiller Nabolaget ukentlig, men at det har blitt flest 50-lapper i premie. Inntil nå. - Tenk å endelig få premien med flest nuller bak! Det er særdeles hyggelig. Nå skal jeg betale ned på lånet og pusse opp litt, sier han. 

- Helt tilfeldig at jeg spilte

I tillegg til millionærnabolaget ble det trukket ut enda et vinnernabolag i Askim. I dette nabolaget stikker hovedvinneren av med 100.000 kroner. Den heldige er en kvinne i 40-åra. 

- Det var helt tilfeldig at jeg spilte Nabolaget denne gangen, for det pleier jeg ikke å gjøre. Jeg ble veldig glad da jeg skjønte at jeg hadde vunnet. Ja, du kan si at det var liten innsats for stor premie, sier hun. 

Vi gratulerer!

De fem andre vinnernabolagene befinner seg her:

Det var altså ikke bare i millionærnabolaget i Askim det ble jubel i kveld! Fem andre vinnernabolag er nemlig trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner:

  • Ridabu i Hedmark

  • Begnadalen i Oppland

  • Fall i Oppland

  • Askim i Østfold

  • Stokke i Vestfold

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler