nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: – Tårene spruter

En kar fra Åsvang fikk brått en telefon han neppe vil glemme. Om ikke annet fikk han i hvert fall trimmet magemusklene da han brøt ut i latterkrampe i det han fikk beskjed om at han var millionær.

Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:6. mai 2022Endret:3. januar 2023

En mann i 60-åra fra Åsvang i Innlandet slapp latteren løs da han sikret seg hovedpremien på 1 million kroner i Nabolaget. I tillegg vant over 10 000 spillere smått og stort i spillet.

Latterkrampe

Mannen fra Åsvang ble årets 8. millionær fra Innlandet, men visste ikke selv at han hadde vunnet fredagens hovedpremie da Norsk Tipping ringte fredag kveld.

– Du kødder ikke? Så herlig, utbryter mannen, etterfulgt av en smittende latterkrampe. For det var ikke bare mannen i huset som begynte å le - i bakgrunnen kunne man høre ei som lo med.

– Kona og jeg har nettopp spist og ser på TV, forklarer mannen.

– Dette var virkelig herlig! Jeg må bare glise, sier han og fortsetter å le.

– Jeg vet ikke hvorfor jeg leverte en kupong. Det er en god stund siden jeg har spilt, jeg fikk bare et innfall - og tvert så var du der, sier han mens latteren fortsatt sitter løst.

– Tårene spruter her. Dette var moro! Hele helga kommer til å bli så bra.

Midt i all moroa skulle likevel mannen være fornuftig med premien og nedbetale noe gjeld, men han ønsker også å ta seg en ferietur til høsten.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som kan glede seg over til dels store premier under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til adressene i Åsvang, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Skarnes i Innlandet

  • Tromsø i Troms og Finnmark

  • Lakselv i Troms og Finnmark

  • Oslo

  • Follebu i Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 13. mai er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler