nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær vant 1,4 mill.: – Nå griner jeg

En kvinne fra Raufoss ble fredagens hovedvinner i Nabolaget. Med fem leverte kuponger kunne hun juble over en premie på 1,4 millioner kroner.

MILLIONÆR PÅ RAUFOSS: Ukens hovedpremie på 1 million kroner gikk denne fredagen til en kvinne fra Raufoss i Innlandet.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. november 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Fredagens heldigste ble en kvinne fra Raufoss i Innlandet som vant ukens hovedpremie på 1 million kroner.

I tillegg til vinner-kupongen hadde kvinnen levert fire ekstra kuponger. Det resulterte i fire ekstra gevinster på 100 000 kroner og en samlet premie på 1,4 millioner kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Tårene begynner å komme

– Å herregud. Er det sant? spør den ferske Nabolaget-millionæren overrasket når Norsk Tipping ringer for å overlevere millionbudskapet fredag kveld.

Med fem leverte Nabolaget-kuponger til ukens hovedtrekning, kunne Raufoss-kvinnen juble over at 1,4 millioner kroner er på vei til hennes konto.

– Det er helt utrolig. Nå kjenner jeg at tårene begynner å komme også, sier hun med skjelven stemme.

Vekket av «Gullpotten»

Kvinnen forteller at hun lå og sov da telefonen ringte med et noe unormalt nummer.

– Jeg har lagret telefonnummeret til Norsk Tipping som «Gullpotten» med en emoji av en leppestift bak, så jeg ble litt overrasket og nysgjerrig da jeg så at det ringte derfra, ler kvinnen glad.

På spørsmålet om hva premien skal gå til har den ferske millionæren en klar plan:

– Nå kan jeg kjøpe meg ny leilighet, så jeg tror nok det meste av premien vil gå med til det, avslutter hun glad.

Alle de fem kupongene ble levert på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 10 000 fredags-vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag på Raufoss:

  • Farsund i Agder

  • Vikersund i Viken

  • Borgenhaugen i Viken

  • Roverud i Innlandet

  • Eidsvoll i Viken

Vi gratulerer alle kveldens heldige vinnerne!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler