nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-vinner holder premieplanene hemmelige

Sola strålte litt ekstra over en gjøvikenser i 60-åra idet han fikk beskjed om at han nettopp hadde vunnet 1 million kroner på fredagskvelden 16. juli.

NORGES LENGSTE: Dersom han kommer seg litt opp i høyden, har Nabolaget-vinneren fra Gjøvik god utsikt over 117 kilometer-lange Mjøsa.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. juli 2021Endret:3. januar 2023

 - Åh, det var en god telefon å få, utbrøt den ferske Nabolaget-vinneren da han fikk overlevert nyheten.

- Tusen, tusen takk. Dette er helt rått. Jeg blir helt skjelven, sier ny-millionæren, som forklarer at han ikke har noe form for varsel på telefonen for Nabolaget-trekningen, og at millionbudskapet dermed virkelig kom helt ut av det blå.

- Uffameg, hva skal man si, utbryter han fortumlet: - Dette var bra timing!

Hvorfor det var bra timing, får imidlertid ingen vite. Vinneren vil nemlig ikke dele med allmenheten hva pengene skal gå til, selv om han forsikrer at han har planene klare. 

- Det får være en hemmelighet, sier han lurt.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Alltid flere vinnere i Nabolaget

Det er ikke bare hovedvinneren kan juble litt ekstra i kveld. Fem andre nabolag har blitt trukket ut. Spillerne her vinner mellom 100 000 kroner og en femtilapp - og Gjøvik har faktisk skrevet seg inn to ganger, da også et nabolag i Hunndalen hadde hellet med seg inn mot helga. Her er den fulle oversikten:

  • Alta i Troms og Finnmark

  • Roverud i Kongsvinger, Innlandet

  • Borgenhaugen i Sarpsborg, Viken

  • Stord i Vestland

  • Hunndalen i Gjøvik, InnlandetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 750 000 vinnere i Nabolaget hvert år

Fredag 23. juli er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget igjen og én heldig Nabolaget-spiller vinner  hovedpremien på 1 million kroner og millionvinnerens fem nærmeste spillende naboer vinner en premie på 100 000 kroner hver. I tillegg vinner fem andre Nabolaget-spillere 100 000 kroner hver, og mange andre spillere vinner mindre premier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget i faktaboksen under.

Norsk Tipping gratulerer! 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler