nabolaget

Nabolaget: Fredag garanterer vi millionvinner

Det er ikke i alle spill man kan love at man alltid får en ny millionær – men det kan vi i Nabolaget.

FREMTIDIG MILLIONÆR: Hvem får Telefonen fra Hamar på fredag? Det gjenstår å se ...Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:25. mai 2023Endret:26. mai 2023

I Lotto må du ha sju rette for å vinne, mens i Eurojackpot må du ha alle fem hovedtallene og to stjernetall rett for å vinne førstepremien.

I Nabolaget slipper du å tenke ut tall. Spiller du på Nabolaget registreres du med bostedsadressen din. Den som vinner hovedpremien i Nabolaget vinner med andre ord på sin egen adresse.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Trekninger hver dag – hele uka

Så hvordan kan vi love en ny millionær hver fredag, tenker du kanskje? Kjøper du et spill i Nabolaget er du med i trekninger hver dag i en uke fremover. Fra lørdag til torsdag trekkes det hver dag en vinner av 10 000 kroner. Det er likevel på fredager det virkelig smeller. Da er det hovedtrekning i Nabolaget og vi deler ut til sammen seks hovedpremier – fem av disse er på 100 000 kroner, mens den gjeveste er på 1 million kroner.

Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen. I god naboånd deles det også ut premier til hovedvinnernes nærmeste naboer som også har spilt Nabolaget. Størrelsen på premiene bestemmes ut fra avstand til hovedvinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Jeg er helt i sjokk

Forrige fredag var det en kvinne fra Tysværvåg i Rogaland som stakk av med millionen. Det tok tre oppringninger før Norsk Tipping lyktes med å få kontakt med henne, men da hun først svarte var det virkelig god stemning i andre enden.

– Jeg lå på sofaen og hadde telefonen på lydløs. Da jeg sjekket telefonen min så jeg at jeg hadde ubesvarte anrop. Jeg sjekket nummeret og resultatet i appen. Da fikk jeg hjertebank, forklarte den ferske millionæren.

– Jeg er helt i sjokk. Endelig var det min tur.

Nabolaget-millionæren fra Tysværvåg hadde også gjort seg noen tanker om hva millionpremien skulle brukes til.

– Ungene skal få litt, og et barnehjem i Afrika jeg har besøkt noen ganger skal få. Det gir meg glede. Utover dette skal jeg nok være fornuftig. Jeg må nok tenke litt på det, fortalte hun.

Feiringen av premien skulle hun utsette til pinsen.

– Neste helg skal venninnene komme hit så vi får feiret dette, avsluttet den glade vinneren.

Fredag ringer vi

Hver fredag sitter vi klare med vinnertelefonen, og fredag 26. mai er intet unntak. Vi er spente på hvor Nabolaget-geotagen havner denne gangen og gleder oss til å ringe den nye millionæren. Lagrer du vinnernummeret 625 60 000, vet du i det minste hvem som ringer dersom du skulle være så usedvanlig heldig å få en telefon fra Hamar fredag kveld.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler