nabolaget

Nabolaget på fredag: Hvor går millionen?

Ny bil stod øverst på ønskelisten for hovedvinneren fra Stavanger forrige fredag. Hvor går turen 11. mars, og har neste vinner samme plan?

DRØMMEBILEN: ... er ofte en av tingene som plutselig havner vel innen rekkevidde når noen er heldige og vinner i Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. mars 2022Endret:3. januar 2023

Når det kommer til hva vinnere bruker premien sin på, er det er noen faste gjengangere. Du ser kanskje for deg at du vil bruke en millionpremie på alt mulig rart, men Norsk Tippings millionvinnere bruker faktisk oftest premien sin til å betale ned på lån. 57,8% av vinnerne bruker av premien sin på å fire ned på gjelda. 

69% av millionvinnerne deler premien sin med andre, og de som drar mest fordel her er barna, som 71% av de som har delt, har gitt til.

Men vinnerne er også glad i bil – litt over halvparten av dem har kjøpt ny bil ( 52,3%).

Mye tyder på at forrige hovedvinner i Nabolaget, en mann fra Stavanger, fort havner i siste kategori.

* Tallene er fra en undersøkelse gjennomført i juni 2015.

– Helt utrolig

– Hva var det du sa, er det noen som tuller med meg? Storler siddisen etter at vinnerbudskapet er overbrakt fredag kveld. Nå er 1 million kroner på vei inn på konto.

– Dette har jeg drømt om, er det mulig? Jeg leverer fast hver fredag, men det er helt utrolig at jeg skulle få denne telefonen.

– Noen planer for pengene?

– De vil nok få bein å gå på. Bil er en av tingene som står høyt på listen, sier han.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 11. mars er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremie. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler