nabolaget

Pizza-kosen ble avbrutt av Telefonen fra Hamar

Forrige fredag knep en Oslo-kvinne millionpremien i Nabolaget. Hvem stikker av med hovedpremien denne fredagen?

HVEM BLIR MILLIONÆR: Fredag får vi svaret på hvem som stikker av med den første Nabolaget-millionen i 2024.Illustrasjon: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:8. februar 2024

Vinnersjansen for å bli trukket ut som hovedvinner i Nabolaget er ca. 1:90 000 per deltagelse. Det tilsier at en skal ha en god dose flaks for å bli den ene spilleren som får Telefonen fra Hamar fredag kveld – med følgende budskap: «Gratulerer. du er millionær!»

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Satt og koste seg med pizza

Forrige fredag var det en kvinne fra Oslo som stakk av med millionpremien.

 Jeg har lagret nummeret deres som «Norsk Tipping ». Men det første jeg tenkte da jeg så hvem som ringte, var at det var noen som tulla med meg, sa. kvinnen.

Hun ble selvsagt meget glad over å være den aller heldigste Nabolaget-spilleren den første fredagskvelden i februar.

– Jeg er veldig glad. Dette er veldig moro. Jeg hadde aldri trodd dette skulle skje meg, kommenterte den nybakte Nabolaget-millionæren.

Hun satt og koste seg med pizza da vi slo på tråden.

– Jeg sitter og spiser nå. Nei, dette er helt herlig, sa kvinnen.

Hun sier det kommer til å dryppe noen kroner på familiemedlemmer. I tillegg skal noe gjeld nedbetales, og det blir nok en aldri så liten ferietur.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alt om Nabolaget

Nabolaget har trekninger hver dag hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller. Da skal premien på 1 million kroner finne en ny eier blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen samme kveld. I tillegg nyter naboene som også har spilt Nabolaget godt av å ha en hovedvinner i nærheten. De kan se frem til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nærme de bor hovedvinneren.

Fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler