nabolaget

Fredag trekker vi årets første Nabolaget-millionær

En mann fra Ilseng i Innlandet ble den siste Nabolaget-millionæren i 2023. Hvem blir den første i 2024?

HVEM BLIR MILLIONÆR: Fredag får vi svaret på hvem som stikker av med den første Nabolaget-millionen i 2024.Illustrasjon: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:3. januar 2024

Vinnersjansen for å bli trukket ut som hovedvinner i Nabolaget er ca. 1:90 000 per deltagelse. Det tilsier at en skal ha en god dose flaks for å bli den ene spilleren som får Telefonen fra Hamar fredag kveld – med følgende budskap: «Gratulerer. du er millionær!»

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Var i familieselskap

Forrige fredag var det en mann fra Ilseng i Innlandet sin adresse som ble trukket ut som hovedvinneren av millionpremien.

– Det ble en million, ja. Det er bra, det, flirte mannen da vi fikk tak i ham på telefonen.

Han hadde vært i familieselskap fredag, derfor fikk vi ikke tak i ham på telefonen. Han var i et nytt familieselskap lørdag da vi snakket med ham.

– Jeg forsto i går at det var jeg som hadde vunnet, men det er fint å få det bekreftet. I dag har vi kost oss med god mat, sa mannen.

Mannen hadde ingen konkrete planer for millionen, men trolig ville premien bli delt med flere.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Alt om Nabolaget

Nabolaget har trekninger hver dag hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller. Da skal premien på 1 million kroner finne en ny eier blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen samme kveld. I tillegg nyter naboene som også har spilt Nabolaget godt av å ha en hovedvinner i nærheten. De kan se frem til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nærme de bor hovedvinneren.

Fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler