nabolaget

NABOLAGET: Hvem blir overrasket i kveld?

Fredag er Nabolaget-dag og man kan vinne én million kroner.

NABOLAGET: I Nabolaget på fredag kan man vinne premier fra 1 million kroner og ned til en femtilapp, hvis man er med og spiller, så klart.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:30. juli 2021Endret:3. januar 2023

Fredag er det igjen klart for en ny runde med Nabolaget og en spennende hovedtrekning hvor en heldig spiller blir millionær og mange andre spillere også vinner fine premier. 

Strålende i Solør

Den som kunne juble aller høyest etter forrige ukes Nabolaget-trekning var ei blomsterelskende dame fra Grue i Solør. Hun ble hovedvinneren i Nabolaget, og vant dermed en million kroner. 

- At det går an, jeg klarer ikke forstå dette her, jeg er helt sjokkert nå. Nå ble det varmt her, og det er ikke bare sola sin skyld, sa den glade vinneren. 

Hun kunne fortelle at hun ikke kom til å slutte å levere Nabolaget, selv om hun sikret seg hovedpremien. 

- Det er så moro og sosialt. Vi er en liten gjeng som leverer, så det kommer jeg til å fortsette med. Det er jo fortsatt spennende, selv om jeg har vunnet nå, sa den glade vinneren fra Grue. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 6. august er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremie.

 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler