nabolaget

Nabolaget: Er du klar for telefon på fredag?

- 1 million kroner sier du? Dette er helt uvirkelig. Fantastisk, utbrøt Grete Synnøve Myhre da hun ble Nabolaget-millionær i forrige uke. Blir det du og dine naboer som jubler på fredag? 

FREDAG: Igjen er det klart for Nabolaget - blir det din adresse som blir trukket ut som millionæradresse?Trine Hisdal/Tinagent
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:12. august 2019Endret:2. januar 2023

Jepp, det er både sant og visst. Det er Nabolaget som er originalen, og det er bare Nabolaget som gir Norge en ukentlig millionær og mange andre nabolag store og små premier, basert på hjemstedadressene til spillerne.

Denne uken var det til alt overmål fest i Norsk Tippings nabolag. For Grethe Synnøve Myrvold fra Hamar ble Nabolaget-millionær, og hun bor ikke mange steinkastene fra Norsk Tipping sine lokaler på Hamar. 

Nabofest i flere nabolag

Grete Synnøve Myhre slo altså kloa i millionpremien fredag 9. august. I de fem andre vinnernabolagene sikrer hovedvinnerne seg 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10 000 og 50 kroner. De fem andre nabolagene i forrige uke var disse:

  • Torvastad

  • Drøbak

  • Sel

  • Sande i Vestfold

  • Våler i Østfold

Vinn litt hver dag og bli millionær på fredag!

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Hovedvinneren i de fem andre nabolagene vinner 100 000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Det betyr at du for en femtilapp kan du være med i trekninger hver eneste dag, og du kan vinne inntil 1 million kroner. 

Og husk! Det er bare Nabolaget fra Norsk Tipping som er Nabolaget. Alt annet er kopier. 

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler