nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: -Du høres ikke helt troverdig ut

Det var Stokke i Vestfold som ble hovedvinnere i Nabolaget denne uken, og selv om hovedvinneren ble glad, visste hun ikke helt hva hun skulle tro når Norsk Tipping ringte. 

NABOLAGET: Det var mange som hadde grunn til å feire i Stokke i Vestfold fredag. De ble hovedvinnere i Nabolaget denne uken.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:29. november 2019Endret:2. januar 2023

Vi ringte hovedvinner Karin Elise Pettersborg, men hun trodde ikke helt på at vi ringte fra Norsk Tipping. 

- Jeg tør ikke tro på sånt. Jeg skal feire når jeg får det svart på kvitt. Og dessuten høres du ikke helt troverdig ut du heller, hva var det du het igjen sa du, sa den nybakte Nabolaget-millionæren og lo godt. 

Barnevakten som vant 1,1 million

- Hvis dette er sant skal jeg ta ett glass rødvin med en god venninne som sitter samme med meg her. Vi har sittet barnevakt i kveld for sønnen min og svigerdatteren som er på jobb og trening i kveld, sa den heldige Stokke-kvinnen som var på besøk hos familien i Bodø. Der hadde hun en stille og rolig kveld, helt til Norsk Tipping ringte. 

Vant to ganger

 Gratulerer så mye! Hva skal du finne på for premien? 

- Det blir ikke så mye reising nå, for jeg har ikke ferie til gode, men skal besøke søster min på Finnsnes, sier den heldige damen bosatt i Stokke.

 Hun vant hovedpremien på en million kroner, i tillegg 100 000 kroner da hun hadde spilt Nabolaget to ganger denne uken, og dermed ble "sin egen nabo".

Vi gratulerer Stokke med hovedvinneren i Nabolaget i uke 48.

Premiedryss flere steder i landet

I tillegg til hovednabolaget , ble det trukket ut fem andre vinnernabolag. Hovedvinneren i disse nabolagene sikret seg 100.000 kroner, mens spillende naboer vinner premier fra 10.000 til en femtilapp. Her er kveldens andre vinnernabolag:

  • Trondheim

  • Alta 

  • Heggedal

  • Slitu

  • Leira i Valdres

12 vinnersjanser for en femtilapp

I Nabolaget er det totalt 12 vinnersjanser. Hver eneste dag er det trekning, hvor en person sikrer seg 10.000 kroner. Fredag er den store festdagen i Nabolaget. Da trekkes seks nabolag ut og et av disse blir hovednabolaget. Hovedvinneren i hovednabolaget vinner 1 million kroner, mens de spillende naboene kan innkassere over 100.000 kroner hver. I de resterende fem nabolagene vinner hovedvinneren 100.000, mens spillende naboer vinner alt fra 10.000 kroner til en femtilapp.

Jo, nærmere du bor hovedvinneren, desto mer penger vinner du.

Det betyr at en femtilapp gir deg trekninger hver dag og totalt 12 vinnersjanser. Spill Nabolaget for å være med på moroa. Dessuten kan det være lurt å be naboen om å gjøre det samme. 

Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler