Nabolaget-vinner: - Beste telefonen i mitt liv

Nabolaget-vinner: - Beste telefonen i mitt liv

VINNERNABOLAG: Kautokeino, Averøy, Eide, Stavern, Sørreisa, Tromsø, Sande i Vestfold.

Illustrasjon: Norsk Tipping

Nabolaget-vinner: - Beste telefonen i mitt liv

Flere nabolaget-vinnere kunne juble for 100.000 kroner fredag. 

Hovedvinneren  i Nabolaget denne fredagen var Trond Øystein How fra Kautokeino. Han vinner dermed 1 million kroner, i tillegg til at over 2000 av mannens naboer vinner premier, hvis de har spilt.

Sjekk om du vant i Nabolaget!

Bor du ikke i hovednabolaget, kan det kanskje være at du bor i Averøy, Stavern, Sørreisa, Tromsø eller Sande i Vestfold, og har vunnet Nabolaget-premier!


- Oioioi, dette var ikke verst

Arild Johannes Johansen (63) fra Sørreisa vant 120.000 kroner under fredagens trekning, ettersom han hadde levert tre Nabolaget-kuponger denne uken.

- Oioioi, dette var ikke verst. Det er den beste telefonen i mitt liv. Nå skal jeg på tur med Hurtigruta, det har jeg hatt så lyst til lenge, forteller den fornøyde vinneren.

100.000-kronersvinneren fra Sande i Vestfold var 31 år gamle Stian Andre Antonsen. Han hadde levert sin kupong hos Spar Kulleboden dagen før han sikret seg gevinsten, men hadde litt vanskelig for å tro at det kunne være sant. 

- Jeg tenkte rett og slett hva f… er dette for noe, så jeg måtte ringe inn til kundeservice hos dere for å sjekke at dette ikke er noe tull. Men det var jo ikke tull, det er veldig flott og gjør ikke akkurat meg noe, sier Stian og ler.

Spill Nabolaget!

 

- Plutselig stod det 100.000 kroner på min adresse

Juble ble det også hos en mann i 30-årene fra Tromsø denne fredagskvelden som fikk beskjeden via den digitale trekningsopplevelsen på SMS.

- Det er nok den beste SMSen jeg har fått noen gang, det er helt topp! Jeg trodde kanskje jeg hadde vunnet 50 kroner, men plutselig så stod det 100.000 kroner på min adresse.

- Pengene får nok bein å gå på.

 

- Nå tror jeg på det

I Stavern var det en kvinne i 40-årene som trakk det lengste strået under Nabolaget-trekningen.

- Jeg sa til datteren min at dette ikke kunne stemme, fordi jeg hadde hørt at dere pleier å ringe, men nå tror jeg på det! Dette var veldig sjokkerende, nå er jeg utrolig glad.

Rolf Rånes fra Averøy leverte sin vinnerkupong kun fem minutter før fristen gikk ut fredag.

- Jeg måtte inn på nett i full fart, og det var nesten så jeg ikke fikk det til med det samme. Godt er nå det, sier 54-åringen.

Vi gratulerer så mye til alle Nabolaget-vinnerne!

Bli med i neste Nabolaget-trekning!

(Vinnersjansen for hovedpremiene i Nabolaget er 1: antall deltakelser per trekning.)