nabolagetvinnerhistoriefremside

Sto i dusjen da «Telefonen fra Hamar» ringte

En mann fra Ottestad i Innlandet stakk av med millionpremien i Nabolaget fredag.

MILLIONÆR: En mann fra Ottestad vant Nabolaget-millionen fredag.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. mars 2024

Fredagens ferske millionvinner i Nabolaget, som altså er en mann fra Ottestad, sto i dusjen da telefonen ringte.

– Jeg trodde først det var kona, som var på butikken og handlet, så jeg tenkte det kunne vente. Men så gikk det ikke lenge før det ringte igjen, og da tenkte jeg det var noe viktig. Jeg gikk ut av dusjen og fant telefonen, og da så jeg det sto Norsk Tipping på displayet, humrer den fornøyde Ottestad-mannen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Jeg er veldig glad

– Det er helt utrolig. Jeg har ikke ord. Jeg lurte på om jeg skulle levere Eurojackpot eller Nabolaget. Jeg valgte Nabolaget, det var jo flaks, sier mannen.

Han levere kupongen litt over klokken 18 fredag. Han sier han skal bruke noe av gevinsten på oppussing, mens resten skal i banken.

– Vi har igjen litt oppussing på et hus vi kjøpte for noen år siden, så vi skal fullføre den. Å vinne så masse penger var en stor overraskelse. Jeg er veldig glad, sier mannen.

Han kjøpte kupongen på mobilen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Ottestad som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Kristiansand i Agder

  • Leksvik i Trøndelag

  • Kongsberg i Buskerud

  • Oslo

  • Askim i Østfold

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler