Full Nabolaget-lykke for Linda (26)

Full Nabolaget-lykke for Linda (26)

PÅ FLYTTEFOT: Linda og samboeren kjørte flyttelasset fra Haugesund da de fikk sjokktelefonen fra Norsk Tipping.

Foto: Privat

Full Nabolaget-lykke for Linda (26)

Linda og samboeren satt i bilen og kjørte flyttelasset fra Haugesund til Oslo, da milliontelefonen kom fredag. - Flaks at vi ikke skiftet adresse, sier den glade vinneren.

- Guri, er dette sant? Da var det jo veldig greit at jeg ikke hadde byttet adresse. Jeg hadde tenkt til å gjøre det tidligere i uka. Vi har nettopp kjøpt nytt hus i Oslo og venter barn, så det kunne ikke ha passet bedre med denne premien, forteller den glade millionæren.

Faktisk kjørte hun og samboeren flyttelasset fra Haugesund til Oslo da Norsk Tipping ringte fredag.

- Wohoho. Er det mulig, utbryter samboeren da han fikk høre at de var ukens hovedvinner i Nabolaget.

- Vi drar også til Italia på søndag, så da må det bli litt ekstra feiring der, forteller 26-åringen som nå kan kalle seg millionær.

Bli med i Nabolaget-trekningen!

Takket være Linda fra Haugesund, vant også hennes fem nærmeste spillende naboer 100.000 kroner i Nabolaget.

Slik reagerte naboene til millionvinneren

Mann (32) fra Haugesund

- Nå er jeg litt i sjokk. Pengene skal brukes på nytt bad og oppussing av huset. Det blir sikkert litt feiring i kveld også, forteller den glade vinneren.

Mann (40) fra Haugesund

- Såpass, ja! Det er jo helt fantastisk. Jeg holder på å renovere huset, så det passet veldig fint nå. Så herlig, utbryter 40-åringen.

Mann (36) Fra Haugesund

- Nå ble jeg overrasket, dette var gøy! Det var en liten forandring fra de 35 kronene jeg pleier å vinne, sier mannen og humrer.

Det er foreløpig to 100.000-kronersvinner fra Haugesund Norsk Tipping ikke har fått tak i.

Fem andre nabolag vant også!

Det var imidlertid ikke bare i Haugesund naboer kunne juble i kveld! Fem andre vinnernabolag er nemlig trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner. De fem andre vinnernabolagene befinner seg her:

  • Oslo
  • Fredrikstad
  • Drøbak
  • Sand
  • Ulnes

Spill Nabolaget!

Slik reagerte spillerne som vant 100.000 kroner

Kvinne fra Oslo

- Jeg trodde ikke det var sant da jeg så treknings-SMS-en. Det var kjemperart å se at premien ble større. Først trodde jeg at jeg hadde vunnet 100 kroner, forteller den glade vinneren som ble 100.000 kroner rikere fredag kveld.

Mann fra Fredrikstad

- Nå er jeg kjempefornøyd! Jeg har hatt en veldig fin kveld hittil og nå ble den enda bedre, sier den glade mannen i 40-åra og forteller at han skal bruke pengene på å finne på noe hyggelig med familien.

Madly Johanne Evebø fra Ulnes

- Tuller du nå? Herregud, det er helt vanvittig. Nå er jeg nesten på gråten. Jeg har fire barnebarn som kanskje kan få litt hver. I tillegg skal jeg reise til Polen om noen dager, så da kan jeg kose meg litt ekstra der, forteller kvinnen.

Norsk Tipping har foreløpig ikke fått tak i 100.000-kronersvinnerne fra Drøbak og Sand. 

Du kan vinne hver dag!

Visste du at det er trekninger i Nabolaget hver eneste dag?

Hovedtrekningen i spillet foregår som vanlig på fredager, men i tillegg kan du vinne 10.000 kroner alle andre dager i uka.

Bli med i Nabolaget-trekningen!

(Vinnersjansen for hovedpremien i Nabolaget er ca. 1: 90.000)