nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-vinner: - Hva var det du sa?

1 million kroner er nå på vei til en mann fra Stavanger, etter at han fredag stakk av med den gjeveste premien i Nabolaget. 

NABOLAGET: Millionsjekken i Nabolaget gikk denne fredagen til en heldig mann fra Stavanger.Adobe Stocks/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:4. mars 2022Endret:3. januar 2023

Den som kunne juble aller høyest etter fredagens Nabolaget-trekning var en mann fra Stavanger. Han ble hovedvinneren og det betyr at 1 million kroner på vei til rogalendingens konto.

Det ble veldig god stemning i andre enden da vi ringte for å fortelle den gode nyheten.

- Hva var det du sa, er det noen som tuller med meg? utbryter mannen mens han ler etter å ha fått beskjed om at han er kveldens hovedvinner i Nabolaget.

- Dette har jeg drømt om, er det mulig? Jeg leverer fast hver fredag, men det er helt utrolig at jeg skulle få denne telefonen.

- Noen planer for pengene?

De vil nok få bein å gå på. Bil er en av tingene som står høyt på listen, sier mannen.

Vinneren kan meddele at det blir en litt annerledes kveld. 

- Dette trodde jeg aldri jeg skulle oppleve. I kveld skal vi bare kose oss og lande litt. Dette er en helt spesiell kveld. 

Vi gratulerer!



Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.



Kveldens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Stavanger som kunne glede seg over premier. Hele fem andre nabolag fikk en hovedvinner, som sikret seg 100 000 kroner, mens vedkommendes nærmeste spillende naboer sikret seg fra 10 000 til en femtilapp.

  • Kristiansand (Agder)

  • Ridabu (Innlandet)

  • Notodden (Vestfold og Telemark)

  • Kopervik (Rogaland)

  • Søgne (Agder)

Gratulerer så mye til alle vinnerne i Nabolaget.

Her finner du resultatene for kveldens trekning

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 11. mars er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremie.


Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler