nabolagetvinnerhistoriefremside

Mann i 20-årene leverte Nabolaget for første gang - vant 1 mill.

Debuten i Nabolaget ble ganske grei for en mann i 20-årene fra Flekkefjord. Han stakk like godt av med hovedpremien på 1 million kroner.

MILLIONÆR: En mann fra Flekkefjord i Agder vant 1 mill. fredag.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:5. januar 2024

Den heldige sørlendingen var på butikken og handlet da telefonen hans ringte fredag kveld.

– Det er nesten så jeg ikke tror det. Jeg står inne på butikken og rister, og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, sier mannen, som er i 20-årene.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Har nesten ikke ord

Han gikk etter hvert ut av butikken, så det var litt lettere å snakke i telefonen. Mannen var med en kompis og handlet, og underveis i samtalen satte de seg i bilen. Fredagens ferske Nabolaget-millionær var passasjer.

Dette var første gang han leverte inn en kupong i Nabolaget, og da hadde han maks flaks.

– Ja, jeg har nesten ikke ord. Vi snakket om Nabolaget i lunsjen på jobb, så tenkte jeg at jeg skulle levere inn en kupong. Det er helt utrolig. Pulsen var høy inne i butikken, men jeg sitter og rister ennå i bilen, flirer mannen.

Han har planen klar for hva han skal gjøre med pengene.

– Nå blir det hus og bil. Det blir fint. Jeg tror også det blir en tur på byen i kveld, sier mannen svært fornøyd.

Hun kjøpte kupongen på mobilen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Flekkefjord som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Rådal i Vestland

  • Torvastad i Agder

  • Slemmestad i Akershus

  • Vanse i Agder

  • Sarpsborg i Østfold

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler