nabolagetvinnerhistorie

Bjarne ble millionær: - Så bra! Kona er dyr i drift

Hovedtrekningen i Nabolaget ga premiejubel og nabolagsfest flere steder i landet. Den aller heldigste spilleren sikret seg 1 million kroner. Litt av en start på helga.

NABOLAGET: Hovedvinner Bjarne jublet. Det samme gjorde kona, med god grunn.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:5. juni 2020Endret:2. januar 2023

Nabolaget er spillet hvor ikke bare én, men 10 196 personer vinner hver fredag. 5.juni var intet unntak. Spillere flere steder i landet fikk god grunn til å smelle konfettien. Bjarne fra Holmestrand var nok den som kunne smelle det største konfettirøret, da han vant hovedpremien på 1 million kroner. Det var altså Holmestrand som var det heldigste nabolaget fredag 5. juni.

Spill Nabolaget her.

Dæven døtte!

Vi ringte Bjarne fra Holmestrand for å overbringe millionnyheten.

- Du er kveldens hovedvinner i Nabolaget og har sikret deg 1 million kroner. Gratulerer!

- Ha-ha-ha, i alle dager? Det var ikke dårlig, sier Bjarne, mens latterens sitter løst. Det er synd det ikke går an å reise utenlands nå da, fortsetter Bjarne.

For selv om noe av premien skal gå til fremtidige reiser, legger ikke Bjarne skjul på at det skal dryppe på noen andre også.

- Kona er ganske dyr i drift, sier Bjarne flirende. I bakgrunnen kan man høre konas latter. Bjarne setter mobilen på høyttaler og ber oss fortelle hva som har skjedd, en gang til.

- Mannen din har vunnet 1 million kroner. Det blir stille en stund, men så kommer gleden og glosene.

- Nei, dæven døtte! Dette er jo helt sprøtt, stemmer kona i. Ingen tvil om at millionbeskjeden lyste opp i regnværskvelden hjemme hos Bjarne og kona i Holmestrand. I kveld skulle de unne seg et glass vin for å feire premien.

Spillet ble kjøpt på Frio Loco Revetal.

Vi gratulerer så mye til Bjarne, kona og resten av Nabolaget-spillerne i Holmestrand!

Spill Nabolaget her. du også!

Pengepremier flere steder i landet

I tillegg til hovednabolaget Holmestrand, ble det trukket ut fem andre vinnernabolag. Hovedvinneren i disse nabolagene sikret seg 100 000 kroner, mens spillende naboer vinner premier fra 10 000 til en femtilapp. Dermed er det jammen grunn til å feire flere steder enn i Holmestrand. Her ser du trekningsresultatene, og oversikt over de fem nabolagene som vant, tillegg til Holmestrand.                                                                        

  

Vi gratulerer til de fem vinnernnabolagene! 

12 vinnersjanser for en femtilapp

I Nabolaget er det totalt 12 vinnersjanser. Hver eneste dag er det trekning, hvor en person sikrer seg 10 000 kroner. Fredag er den store festdagen i Nabolaget. Da trekkes seks nabolag ut og et av disse blir hovednabolaget. Hovedvinneren i hovednabolaget vinner 1 million kroner, mens de spillende naboene kan innkassere over 100 000 kroner hver. I de resterende fem nabolagene vinner hovedvinneren 100 000, mens spillende naboer vinner alt fra 10 000 kroner til en femtilapp. Hvor mye du vinner avgjøres av hvor nærme du bor hovedvinneren.

Det betyr at en femtilapp gir deg trekninger hver dag og totalt 12 vinnersjanser. Spill Nabolaget innen fredag klokken 19:00 for å være med på moroa. Dessuten kan det være lurt å be naboen om å gjøre det samme. 

Lykke til! 

            

Vinnersannsynlighet Nabolaget:

Vinnersannsynligheten for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80.000 og 90.000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersannsynlighet på ca. 1:90.000. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100.000, 10.000, 1.000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersannsynligheten for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersannsynlighet for Nabolaget her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 598 280

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 52 (hovedvinner fredager)

  • Antall millionærer i 2019: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler