nabolagetvinnerhistorie

Kvinne i 30-årene la vekk strikketøyet da hun ble millionær

En kvinne fra Tromsø satt og strikket da hun plutselig så Norsk Tippings vinnernummer lyse opp på telefonen: - Jeg begynner nesten å gråte.

JUBEL: En kvinne fra Krokelvdalen ble Nabolaget-millionær fredag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. august 2021Endret:3. januar 2023

Den som kunne juble aller høyest etter Nabolaget-trekningen 6. august er en kvinne i 30-årene fra Krokelvdalen Tromsø kommune - i Troms og Finnmark.

Les også: For mange er det en lettelse at vi ringer

- Tenkte det var noe feil

Den heldige vinneren tok telefonen relativt kjapt da Telefonen fra Hamar ringte. Hun ble helt satt ut da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet 1 million kroner.

- Tusen takk! Men er det seriøst altså? 

Hun satt og koblet av med strikking da hun så det var selveste Norsk Tipping som ventet i andre enden.

- Jeg holder på å strikke en genser. Jeg har lagret vinnernummeret, sånn helt i tilfelle. Men det første jeg tenkte på var at det hadde skjedd en feil. Jeg tenkte ikke på at jeg hadde vunnet noe, forteller kvinnen.

- Helt målløs

Det største sjokket la seg i løpet av samtalen, men kvinnen innrømmer at det dunket ekstra hardt i brystet.

- Jeg er helt målløs og på gråten. Så fantastisk! Jeg trodde ikke dette skulle skje meg, sier hun.

Samboeren var i samme rom og fikk med seg million-budskapet.

- Han bare rister på hodet og lurer på hva som skjer. Dette blir en fin fredag. Det skader ikke å vinne én million altså, men det er for tidlig å si hva pengene skal gå til, sier den nybakte Nabolaget-millionæren.

Vi gratulerer!


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

Det var ikke bare i millionær-nabolaget i Krokelvdalen at naboer kunne juble denne fredagen. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vant 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vant mellom 50 og 10.000 kroner. Vinnerne bor i nabolag på følgende steder:

  • Brumunddal - Innlandet

  • Kongsvinger - Innlandet

  • Berger - Viken

  • Oslo 

  • Vestfossen - Viken

Det er trekning i Nabolaget hver dag klokka 19.00. Lørdag til torsdag trekker vi en daglig vinner av 10.000 kroner. De fem nærmeste naboene (som har spilt Nabolaget) får en tusenlapp, mens 700 spillere vinner 50 kroner.

Fredag er det så hovedtrekning med én vinner av 1 million kroner - i tillegg trekkes det altså ut fem andre nabolag med 100.000 til hovedvinneren.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler