nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Middagen ble avbrutt med millionbeskjed

Fredagens Nabolaget-millionær ble avbrutt midt i middagen og fikk servert 1,1 millioner kroner

OKEI DESSERT? Fikk millionbudskapet servert midt i middagen.Foto: Norsk Tipping
Norsk Tipping
Publisert:6. juli 2022Endret:3. januar 2023

En mann i 70-åra fra Kristiansand ble svært overrasket da han sikret seg hovedpremien på 1 million kroner i Nabolaget. Ikke nok med det - han hadde ved et uhell levert to kuponger og vant dermed 100 000 kroner som sin egen nærmeste nabo.

Spekemat til middag og 1,1 millioner til dessert

Mannen fra Kristiansand trodde det var telefonsalg da han så nummeret som ringte. Sørlendingen trodde derfor knapt sine egne ører da han forsto hva det egentlig handlet om:

– Hva gjør jeg nå da? Herregud, er mannens første reaksjon. I bakgrunnen kunne man høre at bestikk ble lagt ned og en spent kone sperret også opp ørene.

– Nå er kona helt paff her, sier han og humrer. Paret fra Kristiansand spiste spekemat og hadde planer om å kose seg foran TV-skjermen. Kveldsplanene skulle ikke endres, men paret fikk enda en grunn til å kose seg litt ekstra den sommerkvelden.

– Hva skal du bruke premien på?

– Vi har det veldig fint sånn det er nå, men jeg skal hvert fall nedbetale et billån.

I det samtalen avsluttes skyter mannen inn en gladmelding fra Sørlandet:

– Det er meldt fint vær i morgen!

Mon tro paret fra Kristiansand har en svært fin helg i vente.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte han på Narvesen Sørlandssenteret.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren fra Kristiansand som kan glede seg over store premier under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til adressene i Kristiansand, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Fevik i Agder

  • Haugesund i Rogaland

  • Førresfjorden i Rogaland

  • Tyssedal i Vestland

  • Moss i Viken

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hver dag

Fredag 15. juli er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Én Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler