nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: – Wow! Oi! Shit!

En tilfeldig levert kupong gjorde at en kvinne i 30-årene fra Østerås kunne juble fredag kveld. Hun stakk nemlig av med 1 million kroner.

NABOLAGET: Millionpremien havnet hos en kvinne i 30-årene fra Østerås.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:9. september 2022Endret:3. januar 2023

Fredag betyr taco for mange nordmenn, mens hos Norsk Tipping betyr det hovedtrekning i Nabolaget. For en kvinne i 30-årene fra Østerås i Oslo ble det en kombinasjon av en veldig fin fredag, taco og millionpremie. Den kombinasjonen kan være vanskelig å toppe!

– Du har gjort kvelden min

Kvinnen i 30-årene hadde ved en tilfeldighet lagt inn en fem-ukerskupong i Nabolaget - kun fordi samboeren hadde gjort det. Det kom derfor svært overraskende på da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet 1 million på adressen sin.

– Wow! Oi! Shit! Hæ? er kvinnens første reaksjoner etterfulgt av latter.

Hun og samboeren skulle nyte fredagstacoen i det telefonen ringte, så maten fikk vente. Til forrett ble det heller 1 million og noen kroppslige reaksjoner:

– Nå er det noe adrenalin og skjelving her. Du har virkelig gjort kvelden min, uka mi, ja... nesten året mitt, sier den glade millionæren.

– Hva skal du bruke premien på?

– I første om gang skal den brukes fornuftig, men du skal ikke se bort fra at det blir en ferietur neste sommer.

– En tur til Strømstad, sier kvinnens samboer med et glimt i øyet.

Uansett hvor paret måtte finne på å reise, ønsker Norsk Tipping dem en god tur.

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren fra Østerås som kan glede seg over stor premie under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til adressene i Østerås, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Brumunddal i Innlandet

  • Ål i Viken

  • Fredrikstad i Viken

  • Drøbak i Viken

  • Kongshavn i Agder

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hver dag

Fredag 16. september er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Én Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler