nabolagetvinnerhistorie

Vant millionen i Nabolaget: - Fantastisk start på ferien!

Det drysset både store og små premier i Nabolaget fredag kveld. En kvinne fra Norsk Tippings hjemby Hamar trakk for øvrig det lengste strået og vant 1 000 000 kroner. 

MILLIONVINNER FRA HAMAR: Ei heldig kvinne fra Hamar stakk av med millionpremien på sin adresse fredag 11. juni.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:11. juni 2021Endret:3. januar 2023

Hamarkvinnen som ble den heldigste under Nabolaget-trekningen fredag 11. juni kan nå kalle seg nybakt millionær, etter at hennes adresse ble trukket som kveldens hovednabolag.

- Hva? Nei, nå tuller du! Er dette sant? jubler den heldige vinneren da vi ringer og forteller om den gledelige nyheten. Hun hadde ikke mottatt sms med vinnerbudskapet, og ble derfor helt satt ut da telefonen kom.

- Ja, er det greit at jeg gråter litt her nå, spør den rørte og glade kvinnen. Som for mange andre så er sommerferien like rundt hjørnet for den nybakte Nabolaget-millionæren, og hun kunne ikke si seg mer enig i at denne fredagen ble en flott inngang på feriedagene.

- Jeg satt ute og koste meg med frokosten i dag tidlig, og tenkte at dette skulle bli en fantastisk dag. Og det ble det virkelig, sier vinneren glad. Hva hun skal bruke premien på hadde hun allerede klart for seg.

- Jeg har tenkt en stund på å pusse opp kjøkkenet mitt. Så nå skal drømmekjøkkenet på plass, jubler kvinnen.

Nabolaget-millionæren, som ønsker å holde seg anonym, kjøpte deltagelsen med vinneradressen veldig kort tid før spillstopp samme dag. Det skulle vise seg å holde i lange baner.

Vi gratulerer som nybakt Nabolaget-millionær!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere vinnere

Ikke bare nabolaget på Hamar kan glede seg over premier i kveld. Fem andre nabolag rundt om i landet kan glede seg over premier mellom 100 000 og en femtilapp. 

 • Fitjar i Vestland

 • Haugesund i Rogaland

 • Jømna i Innlandet

 • Moss i Viken

 • Skjeberg i Østfold

Gratulerer til alle heldige Nabolaget-spillere.

Vinnermuligheter hele uka med Nabolaget

Man trenger ikke vente helt til neste fredag for å vinne i Nabolaget. En kupong er gyldig i syv dager fra den dagen man kjøper den, og hver kveld frem til fredag trekkes det en vinner av 10 000 kroner. Fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Da trekkes en hovedvinner som får 1 million kroner i premie, mens de fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler