nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Premiedryss til Innlandet

Fredag 6. februar tok Innlandet største del av Nabolaget-kaka. Hele fire av seks vinner-nabolag ligger her.

NABOJUBEL: Det ble delt ut fine premier i Nabolaget fredag 6. februar. Flest premier gikk til Innlandet, med hele fire vinnende nabolag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:7. februar 2020Endret:2. januar 2023

Etter Nabolaget-trekningen første fredagen i februar kunne Innlandet fylke smykke seg med flest premier. Her ble hele fire nabolag trukket ut. En mann fra Follebu i Gausdal kommune kunne slippe den høyeste jubelen løs. Adressen hans ble nemlig trukket ut som kveldens hovedvinner, og 1 million kroner er på vei til hans konto.

Her kan du levere Nabolaget

Helt rått!

Mannen fra Follebu var helt uviten om den store premien da Norsk Tipping ringte med det glade budskapet.

- Hæ? Du tuller nå, ikke sant? Det er jo helt rått! 

Da vi kunne fortelle vinneren om eksakt tidspunkt for levering av vinnerdkupongen, skjønte han at dette ikke var en spøk.

- Dette er jo helt fantastisk! Det passer alltid med litt ekstra på konto, og akkurat nå passer det meg helt utmerket, sier den glade vinneren, som kunne fortelle at han nok skulle dele litt av premien med barna.

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Mannen, som forøvrig ønsker å holde seg anonym, hadde kjøpt spilldeltagelsen med vinneradressen via mobil tidligere på dagen.

Vi gratulerer med millionpremien!

Flere vinnere fra Follebu

Norsk Tipping tok også kontakt med flere vinnere fra Follebu fredag kveld. Fem heldige spillere får 100.000 kroner som hovedvinnerens nærmeste nabo.

Rune Hagen Haugen (35) bor drøye 350 meter unna. Han hadde fått sms og hadde sjekket gevinsten før vi ringte.

- Fy f...! Dette er helt supert! Jeg er i ferd med å bygge på huset, og da kommer premien veldig godt med, sier han fornøyd. Han hadde levert en 5-ukers deltakelse i midten av januar.

Her ble det også premier

Seks nabolag hadde grunn til å juble litt ekstra denne fredagen. For i tillegg til millionpremien til Follebu ble det premier (toppremie 100.000 kroner) følgende steder:

  • Kvinne fra Dilling i Viken fylke

  • Mann fra Holmestrand i Vestfold og Telemark fylke

  • Mann fra Lillehammer i Innlandet fylke

  • Kvinne fra Furnes i Innlandet fylke

  • Mann fra Hamar i Innlandet fylke

Ny bil i Dilling

Ida Cathrine Grande (25) Var den heldigste i Dilling i Viken kommune. Som øverste adresse i nabolag 2 vant hun en flott premie på 100.000 kroner. Hun kom oss litt i forkjøpet, siden hun også hadde fått sms og hadde allerede sjekket premien. - Nå blir det bil! Jeg vet ikke helt hvilken ennå, men jeg kommer et veldig godt stykke med denne premien, forteller hun.Hun hadde levert en 5-ukers deltakelse via mobil siste dag i januar.

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag, og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10 000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp.

Spill Nabolaget her

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler