nabolagetvinnerhistorie

Tannpuss og nattasang ble avbrutt av millionbeskjed

Da ungene skulle legges, lyste mobilskjermen til en mann fra Ås i Viken opp. Det var Telefonen fra Hamar og Norsk Tipping som kunne gratulere han som Nabolaget-millionær. 

NABOLAGET: Flere kunne glede seg over store og små premier. Én av disse sikret seg 1 million kroner.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:12. mars 2021Endret:2. januar 2023

Hver uke vinner over 14 000 Nabolaget-spillere små og store premier. Fredag er den store festdagen i Nabolaget. Da deles toppremien på 1 million kroner ut. Fredag 12. mars var det en mann i 40-årene fra Ås i Viken sin tur.

Vant på kupong som gikk ut samme dag

Mannen fra Ås i Viken var sikker på at han hadde lagret nummeret til Norsk Tipping. Men det var altså feil. På skjermen lyste 625 60 000 opp, og det var et nummer mannen ikke kjente til. Da han forstod hvem som ventet i andre enden, ble leggingen av barna satt på vent.

- Ha ha ha, har jeg det? Det er jo helt fantastisk. Jeg pleier å få en SMS om resultater rundt leggetider, men det har jeg ikke fått sjekket ennå. Den kupongen her går jo ut i dag! Sier Nabolaget-millionæren.

Vinneren ble, som han selv sa, "tatt på senga", så hva premien skal brukes på er fortsatt noe han må tygge på. Men at det skal brukes på å nedbetale lån, kunne han si med det samme. 

- Vi får se. Det er litt vanskelig å svare noe annet enn lån akkurat nå, sier en blid, men forfjamset hovedvinner.

Alltid hatt trua

Selv om mannen fra Ås aldri har vunnet de store premiene, fortalte han at han har spilt siden spillet oppstart i 2015. Etter et par uker vant 1000 kroner. Siden den gang har han aldri gitt opp Nabolaget. Det fikk han igjen for fredag 12. mars. 

- Ås har aldri vært langt unna å vinne. Jeg har nesten vært irritert på at steder som Rakkestad vunnet, men jeg har alltid hatt trua, sier den fornøyde vinneren, som ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer til fredagens hovedvinner fra Ås i Viken.

Vinneren kjøpte sin femukerskupong via Norsk Tipping sin app.

Flere adresser med flaks

Totalt vant 10 196 Nabolaget-spillere stort og smått 12. mars. For det var ikke bare Nabolaget-spillere fra Ås i Viken som hadde flaks fredag kveld. Fem andre vinnernabolag ble trukket ut, hvor den aller heldigste sikret seg 100 000 kroner, mens deres spillende naboer vant 10 000 kroner. Premier ned til en femtilapp ble fordelt på spillere fra disse stedene, basert på hvor langt unna de bor hovedvinneren.

 • Knarrevik i Vestland fylke.

 • Haugesund i Nord-Rogaland.

 • Trondheim i Trøndelag.

 • Hasla i Trøndelag.

 • Gressvik i Viken.

Gratulerer til alle de heldige Nabolag-spillerne.  Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget.

Vinn på adressen hver dag

Selv om fredager er den aller gjeveste dagen i spillet Nabolaget, er det vinnersjanser resten av uka også. For en femtilapp har man mulighet til å vinne hver dag. Totalt har man hele 12 vinnersjanser ved å levere et spill. Denne fredagens heldige nabolag ble Ås i Viken, men neste fredag kan man være så heldig å bo på nettopp den adressen som trekkes ut. Da skal et nytt nabolag trekkes og den 339 Nabolaget-millionen deles ut.

Lykke til!              

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

    

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler