nabolaget

Nabolaget: Vant to ganger samme kveld. Nye sjanser i kveld

Sist fredag sikret en mann fra Kristiansand seg 1,1 millioner kroner i Nabolaget, etter at han ved en feiltagelse hadde levert inn to kuponger. Fredag er det ny hovedtrekning i Nabolaget hvor 1 million kroner venter på kveldens heldigste vinner.

NORGES MEST POPULÆRE GEOTAG: Hvor havner Nabolagets geotag på fredag?Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. juli 2022Endret:3. januar 2023

Snakk om «hell i uhell»: Mannen som vant hovedpremien i Nabolaget fredag 8. juli hadde uten å vite om det levert inn to spillkuponger samme uke. Da han endte opp med å stikke av med hele 1 million kroner sikret han seg derfor også 100 000 kroner ekstra, som sin egen nærmeste spillende nabo.

Jordnær millionær

Det er nemlig slik i Nabolaget at dersom en nabo av deg vinner en av hovedpremiene, kan også du ende opp med en premie hvis du har spilt innen fristen. Størrelsen på premien avhenger av hvor nærme vinneren du bor i forhold til de andre spillende naboene. Her kan du lese mer om Nabolagets premiefordeling

Kristiansand-mannen som stakk av med til sammen 1,1 millioner kroner ble lettere sjokkert da han skjønte han hadde vunnet.

– Hva gjør jeg nå da? Herregud, var mannens første reaksjon på vinnerbeskjeden. I bakgrunnen kunne man høre at bestikk ble lagt ned og en spent kone sperret også opp ørene.

På spørsmål om hva premien skulle brukes til svarte den glade sørlendingen:

– Vi har det veldig fint sånn det er nå, men jeg skal hvert fall nedbetale et billån. 

Ikke et så ukjent svar blant de som vinner større premier hos Norsk Tipping. Det støttes på ingen måte opp av noen form for forskning, men vi tar oss likevel friheten med å si at våre millionærer må være noen av de mest jordnære som finnes. Men nå er det kanskje slik det bruker å være her til lands? Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vant to ganger på egen adresse

Hvordan kunne egentlig Nabolaget-millionæren fra Kristiansand ende opp med å vinne to ganger samme kveld? Her får du svaret.

Kjøper du en kupong i Nabolaget spiller du med din egen adresse og er med i trekninger hver kveld en hel uke fremover i tid. Fra lørdag til torsdag trekkes det en vinner av 10 000 kroner, mens under hovedtrekningene på fredager trekkes det fem vinnere av 100 000 kroner og én vinner av hele 1 million kroner.

I tillegg drysser det alltid premier på hovedvinnernes nærmeste spillende naboer. De største deles ut på fredager og spenner fra 50 kroner til 1 million kroner. Størrelsen beregnes ut fra hvor nærme du bor hovedvinneren.

Det var nettopp dette som hendte da mannen fra Kristiansand endte opp med til sammen 1,1 million kroner. Da han ved en feiltagelse leverte inn en ekstra Nabolaget-kupong, var han under hovedtrekningen registrert med to kuponger og ble med det regnet som sin egen nærmeste nabo da den ene av dem ble trukket ut.

Ny millionær på fredag 

Fredag 15. juli er det klart for nok en hovedtrekning i Nabolaget, og nye premier skal deles ut. Hvor ender millionen denne gangen? Det vil vi snart få vite.  

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler