nabolaget

Nybakt Nabolaget-millionær: – Jeg er helt på gråten

Fredagens vinner av 1 million kroner er en kvinne fra Bødalen i Viken. – Det er et eventyr, sier kvinnen, som egentlig ikke hadde tenkt å levere inn kupongen.

ALLTID SAMME: Telefonen fra Hamar ringer alltid fra 625 60 000.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. januar 2023Endret:17. januar 2023

Kvinnen fra Bødalen hadde levert vinnerkupongen bare noen timer før trekningen. Kvinnen svarte kjapt da vi ringte henne på fredagskvelden. Hun hadde akkurat rukket å sjekke kupongen sin før vi slo på tråden og var rimelig fornøyd.

Hun hadde levert vinnerkupongen bare noen timer før trekningen. Kvinnen svarte kjapt da vi ringte henne på fredagskvelden. Hun hadde akkurat rukket å sjekke kupongen sin før vi slo på tråden og var rimelig fornøyd.

– Mannen min sitter og bare ler

– Vet du, dette er helt utrolig. Jeg hadde ikke tenkt å levere, men jeg er jo glad for at jeg gjorde det. Sønnen min er på besøk. Han sa vinneren er fra Bødalen, så jeg gikk inn og sjekket. Jeg trodde nesten ikke det var sant da jeg så hvor mye jeg hadde vunnet, forteller kvinnen.

– Hvordan føles det å ha blitt Nabolaget-millionær?

– Det er et eventyr. Jeg kan nesten ikke beskrive det. Jeg er så glad at det nesten er utrolig, sier kvinnen.

Hun røper at hun allerede vet hva hun skal bruke pengene på.

– De skal gå til å nedbetale lånet på huset, sier den nybakte Nabolaget-millionæren, før hun legger til:

– Jeg er helt på gråten, og mannen min sitter her og bare ler.

Hun kjøpte vinnerkupongen på mobilen. 

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Over 10 000 vinnere fredag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Bødalen som sikret seg en premie på egen adresse denne fredagskvelden. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Dette er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Bødalen:

  • Steinkjer i Trøndelag

  • Hokksund i Viken

  • Oslo

  • Flateby i Viken

  • Kongsvinger i Innlandet

Vi gratulerer alle de heldige vinnerne!

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 20 januar er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt tolv trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler