nabolagetvinnerhistorie

- Nei, steike! Det var ikke dårlig på en fredagskveld

Svein Erik Steinmo var en av mange heldige Nabolaget-vinnerne fra Maura fredag kveld. 

GLAD: - Jeg har aldri tenkt at jeg skulle vinne så mye at jeg har hatt grunn til å drømme og planlegge noe spesielt, sa Svein Erik Steinmo som vant 100 000 kroner i Nabolaget.Svein-Erik Steinmo
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:13. september 2019Endret:2. januar 2023

- Nei steike, det er ikke dårlig på en fredagskveld, sa den fornøyde 100 000-kronersvinneren Svein-Erik Steinmo fra Maura som var en av vinnerne i fredagens millionvinner-nabolag.

Millionvinneren 

Det lykkes oss ikke å komme i kontakt med millionvinneren fra Maura fredag kveld, men vi hadde da fem 100 000-kronersvinnere å velge blant, og en av dem var altså en storfornøyd Svein-Erik Steinmo, med en fornøyd kone hjertelig tilstede i bakgrunnen. 

- Så det er mange storvinnere i nabolaget mitt nå? Jeg burde kanskje lukke opp døra nå da, så jeg hører noe skriking og ser hvem andre som har vunnet, sier han og humrer. 60-åringen ble både glad og sjokkert. 

Feiring i kveld

- Jeg ble helt satt ut jeg nå, men kona og jeg er her sammen, og nå skal det feires, sier Svein-Erik, som er en av de mange heldig Nabolaget-spillerne fra Maura.

- Jeg har aldri tenkt at jeg skulle vinne så mye at jeg har hatt grunn til å drømme og planlegge noe spesielt. 100 000 kroner i kveld er jo det største jeg har vunnet noengang, og jeg har jo levert ett og annet spill siden jeg fylte 18 år. Endelig kom premien, sier den heldige vinneren og ler fornøyd. 

Fant millionvinneren mandag

Oppdatert 16.09.2019: Mandag kom vi i kontakt med millionvinneren i Nabolaget, og det ble bekreftet at hun hadde vunnet både først og andrepremie da hun hadde to aktive spill i Nabolaget og dermed hadde vunnet to premier på i alt 1,1 million.

Jeg fant det ut etterhvert når jeg så at Nabolaget mitt hadde vunnet og har vært litt småkvalm og nervøs helt til dere ringte nå, sa kvinnen som skulle kjøpe ny bil til mannen sin for premien. 

Vi gratulerer!

Hele seks nabolag blir trukket ut som vinnere i Nabolaget hver fredag, og i det ene vinnernabolaget får hovedvinneren 1.1  million kroner! Millionen havnet altså denne fredagen hos en heldig spiller fra Maura.

De fire andre nærmeste naboene som også har spilt Nabolaget vinner 100 000 kroner hver. Normalt hadde dette vært fem av de nærmeste naboene som hadde spilt som hadde vunnet 100 000 kroner hver,, men hovedvinneren hadde levert to spill og stakk dermed av med en av premiene på 10 000 kroner, i tillegg til millionen. De ti neste naboene vinner 10.000 kroner hver. 

Vinnerkupongen ble levert på mobil i ettermiddag. 

Spill Nabolaget, du også!

De fem andre vinnernabolagene

Maura tok millionpremien denne fredagen. I de fem andre vinnernabolagene sikrer hovedvinnerne seg 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner. Disse nabolagene er:

  • RIDABU

  • HORTEN

  • ASKIM

  • SOGNDAL

  • HAUGESUND

Du kan vinne hver dag i Nabolaget

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Og når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Dermed er du med i trekninger hele uka, kun for en femtilapp. Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

 (Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler