Millionær meldte seg etter flere tips

Millionær meldte seg etter flere tips

NYBAKT MILLIONÆR: En mann fra Larvik vant 1,1 millioner kroner i Nabolaget fredag.

Foto: Colourbox

Millionær meldte seg etter flere tips

En mann fra Larvik ble denne ukens hovedvinner i Nabolaget. Mannen tok kontakt etter å ha fått tips om at han kunne være den heldige.

Norsk Tipping kom ikke igjennom på telefon til den nybakte millionæren fredag. Det hadde sin naturlige forklaring, da han er offshore for tiden.

- Jeg så først på Facebook at noen i Larvik hadde blitt millionær i Nabolaget. Så fikk jeg tips av min datter om at det var noen i nærheten av oss som hadde vunnet. Da sjekket jeg appen og der var det toppgevinst, forteller den glade mannen som dermed tok kontakt med Norsk Tipping.

Vinneren hadde i tillegg levert to kuponger i Nabolaget denne uken, og sikret seg dermed 1.100.000 kroner. Han vant også 100 kroner på det andre Nabolaget i Larvik som ble trukket ut.

- Jeg får ikke feiret noe før jeg kommer hjem, men jeg har hvertfall fått med meg at det er mange glade naboer rundt oss.

Bli med i Nabolaget-trekningen!

Takket være mannen fra Larvik vant også hans fem nærmeste spillende naboer 100.000 kroner i Nabolaget.

Slik reagerte naboene til millionvinneren

Kvinne (58) fra Larvik

- Dette er så moro at herlighet. Jeg stod i kassa tidligere i dag og så for meg at jeg skulle vinne. Nå skal vi kose oss. Kanskje det blir en tur. Dette er penger vi ikke hadde regnet med, forteller den glade vinneren.

John Magnar Ørnes (55) fra Larvik

- Nå ble jeg helt satt ut. Vi har nettopp blitt besteforeldre til tvillinger, og sitter nå å planlegger sydentur med de nye barnebarna våres så dette passet jo glimrende, sier Ørnes som nesten ikke kan tro det er sant.

Synnøve Bendiksen (51) Fra Larvik

- Jeg ble ganske satt ut. Dette er rett og slett uvirkelig. Jeg har et par døtre som er studenter, det glitret i øya på dem da vi fikk se premien så det drypper vel litt dit, sier Bendiksen og gliser.

Mann (74) fra Larvik

- Dette var flott. Det er moro å vinne. Nå blir det en bra helg.

Fem andre nabolag vant også!

Det var imidlertid ikke bare i Larvik naboer kunne juble i kveld! Fem andre vinnernabolag er nemlig trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100.000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner. De fem andre vinnernabolagene befinner seg her:

  • Dokka
  • Skotbu
  • Larvik
  • Kongsvinger
  • Rakkestad

Les mer om de andre vinnernabolagene her!

Du kan vinne hver dag!

Visste du at det er trekninger i Nabolaget hver eneste dag?

Hovedtrekningen i spillet foregår som vanlig på fredager, men i tillegg kan du vinne 10.000 kroner alle andre dager i uka.

Bli med i Nabolaget-trekningen!

(Vinnersjansen for hovedpremien i Nabolaget er ca. 1: 90.000)