nabolagetvinnerhistorie

Fersk millionær: - Nå blir det feiring med cola og potetgull

Det var en mann fra Hov i Innlandet som stakk av med hovedpremien på 1 million kroner i Nabolaget fredag. 

ROLIG FEIRING: Mannen fra Hov som ble Nabolaget-millionær fredag sier det blir en rolig feiring foran TV'n.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:15. april 2022Endret:3. januar 2023

Mannen ble hovedvinneren i Nabolaget og kan se frem til å få 1 million kroner inn på kontoen sin. Vi fikk tak i mannen like etter trekning, og han hadde ikke rukket å sjekke kupongen sin ennå.

- Nei, nå ble jeg svimmel. Jeg er så glad at jeg nesten ikke vet hva jeg skal si, sier mannen, som vant på en femukerskupong han leverte for tre uker siden.

- Er sånn moro-stress

- Her er det hjemmepåske. Vi sitter og koser oss i stua. Jeg må si jeg ble litt stressa nå, men det er litt sånn moro-stress etter å ha vunnet så mye penger, sier mannen.

Han sier han pleier å levere Nabolaget - og denne gangen bar det altså helt til topps på premiestigen.

- Dette er skikkelig bra. Det blir en liten feiring med cola og potetgull i kveld. Pengene skal nok brukes på bolig, sier mannen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Hov som kunne glede seg over premier. Hele fem andre nabolag fikk en hovedvinner, som sikret seg 100 000 kroner, mens vedkommendes nærmeste spillende naboer sikret seg fra 10 000 til en femtilapp.

  • Kristiansand (Agder)

  • Askim (Viken)

  • Risør (Agder)

  • Oslo

  • Rakkestad (Viken)

Her finner du resultatene for kveldens trekning

Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 22. april er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler