nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Hovedvinneren tok storeslem med ti deltakelser

En kvinne i 20-årene fra Alta tok storeslem i fredagens Nabolaget-trekning: som ukens hovedvinner og med ti leverte Nabolaget-kuponger, vant kvinnen tilsammen 1 540 000 kroner. 

HOVEDVINNER: En kvinne fra Alta ble ukens hovedvinner i Nabolaget. Med ni ekstra deltakelser vant hun mer enn bare hovedpremien.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:15. juli 2022Endret:3. januar 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. Fredagens heldigste ble en kvinne fra Alta. Hun vant ukens hovedpremie og kan glede seg over 1 million kroner ekstra til feriebudsjettet. Ikke nok med det - kvinnen hadde levert ti kuponger og vant derfor 540 000 kroner i tillegg til millionpremien.

Var sin egen nærmeste nabo

- Herregud. Jeg vet ikke hva jeg skal si, ler den nybakte millionæren med gråten i halsen. 

Kvinnen satt hjemme med samboer og barn da Norsk Tipping ringte for å gratulere henne som kveldens hovedvinner, og som sin egen nærmeste nabo. 

- Jeg har ikke spilt så mye Nabolaget før, også tenkte jeg at jeg kunne levere flere kuponger. Flaks at jeg bestemte meg for å gjøre det akkurat denne gangen, ler kvinnen.

Med ti leverte kuponger, hvorav en ble vinnerkupongen for hovedpremien, ble kvinnen også sin egen nærmeste nabo og vant ytterligere 540 000 kroner.

- Jeg er målløs. Nå blir det ferietur, vi blir gjeldfrie, vi har egenkapital til å kjøpe hus og vi skal kjøpe oss ny bil. For en perfekt sommergave, forteller kvinnen glad. 

- Dette skal feires. Vi må feire med noe godt å spise og drikke i kveld, avslutter kvinner lattermild.

Kvinnen ønsker å være anonym. Hun kjøpte kupongene på mobilen.

Vi gratulerer!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens vinnernabolag

Det var ikke bare kvinnen fra Alta og hennes naboer som kunne glede seg over premier. Hele fem andre nabolag fikk en hovedvinner, som sikret seg 100 000 kroner, mens vedkommendes nærmeste spillende naboer sikret seg fra 10 000 til en femtilapp. Denne gangen drysser det Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Nesøya i Viken

  • Larvik i Vestfold og Telemark

  • Rygge i Viken

  • Raudeberg i Vestland

  • Vigrestad i Rogaland

Her finner du resultatene for kveldens trekning

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 22. juli er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt tolv trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler