nabolagetfremside

I kveld ringer vi Nabolaget-millionær nr. 444

Hver fredag garanterer vi en ny millionær i Nabolaget. Hittil har det blitt 443 av dem og på fredag ramler det inn en ny.

FREDAGSFØLELSE: Kanskje stiger fredagsfølelsen et par hakk med 1 million kroner på vei?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:23. mars 2023Endret:24. mars 2023

Tenk å kunne garantere en millionvinner hver fredag. Nabolaget er det eneste spillet i Norsk Tipping hvor vi med sikkerhet kan si at vi ender opp med en fersk millionær hver uke.

Sist fredag var det en mann i 50-årene fra Kløfta som trakk det lengste strået og endte opp som Nabolaget-millionær.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Leverte vinnerkupongen en halvtime før fristen

– Fy flate. Det er jo helt enormt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, utbrøt vinneren da Norsk Tipping slo på tråden for å gratulere.

Mannen kunne fortelle at han spiller Nabolaget jevnlig, men at han aldri har vunnet en premie på denne størrelsen.

– Den forrige kupongen min gikk ut i går, så en halvtime før spillefristen kom jeg på at jeg måtte levere en ny kupong i dag. Det viste seg å ikke være så dumt, forklarte han glad.

Foreløpig hadde han ingen konkrete planer for den over snittet hyggelige «fredagsoverraskelsen», men la til:

– Det er alltid noe å bruke penger på, så dette kommer god med.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss hver dag hele uka

Fredag er det klappet og klart for et nytt premiedryss over det langstrakte land – for det er ikke bare Nabolaget-millionæren som kan gå jublende inn i helga. Vi trekker også fem andre vinnere som stikker av med en premie på 100 000 kroner. I tillegg kan alle vinnernes nærmeste spillende naboer se frem til premier basert på avstanden til vinneradressen.

Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Leverer du et spill innen fredag kl. 19 er du med i hovedtrekningen samme kveld i tillegg til trekninger av premier på inntil 10 000 kroner seks dager frem i tid.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler