nabolagetvinnerhistorie

Uforglemmelig opplevelse for Nabolaget-millionæren

En heldig kvinne fra Namnå sikret seg den gjeveste premien i Nabolaget fredag kveld. Lørdag fikk vi henne i tale.

HURRA! En kvinne fra Namnå feiret gevinst i godt lag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:24. mai 2024Endret:26. mai 2024

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på helgen etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen.

Fredagens heldigste ble en kvinne fra Namnå i Innlandet. Hun vant ukens hovedpremie på 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Surrealistisk

Det lyktes ikke Norsk Tipping å komme i kontakt med den ferske Nabolaget-millionæren fredag kveld. Lørdag ettermiddag svarte derimot kvinnen.

– Jeg har registrert at jeg har vunnet, men jeg har likevel ikke turt å tro på det før jeg fikk snakket med dere, forklarer hun.

Kvinnen hadde hatt telefonen på lydløs, og dessuten var hun opptatt med god mat og drikke med gode venner.

– Det føles surrealistisk. Dette kommer jeg til å huske i mange år fremover. Det ble en bra feiring i svært godt lag, sier kvinnen og ler.

Premien skulle få ben å gå på, men i første omgang skulle hun bruke deler av premien på oppussing.

Kupongen kjøpte hun via appen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Namnå som kunne glede seg over premie fredag kveld.

I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over, i tillegg til hovedvinnerens nabolag på Namnå:

  • Mandal i Agder

  • Reine i Nordland

  • Lye i Rogaland

  • Grimstad i Agder

  • Klokkarvik i Vestland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Alt om Nabolaget

Nabolaget har trekninger hver dag hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller. Da skal premien på 1 million kroner finne en ny eier blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen samme kveld. I tillegg nyter naboene som også har spilt Nabolaget godt av å ha en hovedvinner i nærheten. De kan se frem til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nærme de bor hovedvinneren.

Fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Millionvinneren får en drømmetelefon fra Hamar rett etter at trekningsresultatene er publisert. Vinnertelefonen ringes fra nr. 625 60 000, og inneholder gratulasjoner og all den informasjonen du trenger som fersk millionær.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler