nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: – Dette er ikke hverdagskost

Fredag er dagen for Nabolagets hovedtrekning. Da vinner over 10 000 spillere smått og stort på adressen sin, og én heldig spiller vinner 1 million. For fire uker siden gikk millionen til Kongsvinger - det gjorde den denne gangen også.

HØY PULS: Hovedvinneren fra Kongsvinger kjente hjertepumpa da hun så hvem som ringte fredag kveld.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:25. mars 2022Endret:3. januar 2023

Fredag 25. mars var det nok en gang flest vinnere i Innlandet da både Ottestad, Kirkenær og Kongsvinger ble trukket ut. Adressen til hovedvinneren kom riktignok fra Kongsvinger.

Gledestårer og jubel

For nøyaktig fire uker siden stakk Harald Kristiansen fra Kongsvinger av med 1 million kroner i Nabolaget. Fredag 25. mars var det en kvinne i 40-åra fra Kongsvinger som trakk det lengste strået. Hun var hjemme med familien og satt benket foran TV-skjermen da Norsk Tipping slo på tråden for å gi henne millionbeskjeden.

– Kødder du nå? er kvinnens første reaksjon, etterfulgt av gledestårer. I bakgrunnen satt en nysgjerrig gjeng.

– Vi har vunnet 1 million, sier kvinnen til familien. I det nyheten traff stua i Kongsvinger, braker det løs et jubelbrøl fra gjengen. Kvinnen på sin side hadde mer enn nok med å fordøye nyheten.

– Pulsen er høy. Jeg vet ikke hva jeg skal si.. 1 million er mye penger, er blant kommentarer som kommer fra kvinnen.

Da Norsk Tipping hadde henne i tale, hadde hun ingen konkrete planer for premien, men hun påpekte selv at hun mest sannsynlig kom til å bruke både natta og resten av helga til å gruble. Likevel var en ting helt sikkert:

– Jeg skal hvert fall ta med familien ut å spise. Så feiring blir det! Dette er ikke hverdagskost, avslutter den ferske millionæren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premiedryss flere plasser

Det er ikke bare hovedvinneren som kan glede seg over til dels store premier under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til adressen i Kongsvinger, drysses det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Kirkenær i Innlandet

  • Solbergelva i Viken

  • Sveio i Vestland

  • Ottestad i Innlandet

  • Ulset i Hordaland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka - også 1. april!

Fredag 1. april er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler