nabolagetvinnerhistorie

Martin (26) vant i Nabolaget: - For en fredagskveld!

Hos et vennepar ventet taco-middagen, men først skulle Martin få en beskjed han sent vil glemme.

VINNERLYKKE: Aller heldigst var et ektepar fra Kongsvinger, men det ble også jubel i fem andre nabolag. Martin var blant de som vant stort fredag kveld.Illustrasjon: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:27. september 2019Endret:2. januar 2023

Over 13.000 Nabolaget-spillere fikk god grunn til å juble fredag kveld - de vant nemlig store og små premier. Millionen gikk til en kvinne fra Kongsvinger, og Martin er en av de som stakk av med hovedpremien i sitt nabolag.

Martin vant på to kuponger

26-åringen fra Lyngdal i Numedal ble hovedvinneren i sitt nabolag. Han har spilt Nabolaget fem ganger tidligere, men fredag 27. september valgte han å levere to kuponger. Dermed vant Martin 110.000 kroner, men trodde ikke sine egne ører da vi fortalte det til han.

- Du kødder nå? Det er sjeldent jeg tror på julenissen, svarte Martin på den gode nyheten.

Han forteller at han skal bli far om seks uker og at premien ikke kunne kommet på et bedre tidspunkt.

- Huset er på plass, men vi har savnet en garasje. Nå kan vi jammen få bygd den også, forteller Martin og ler.

Det blir også noen ekstra kilo smågodt, for i morgen skal kjæresten og han til Sverige. Men først skal kvelden nytes i godt lag.

- Kjæresten og jeg er på vei til et vennepar for å spise taco nå. Spørs om jeg får i meg noe som helst nå, tøyser Martin.

Han kjøpte sine kuponger via Norsk Tippings app.

Vi gratulerer!

Millionjubel i Kongsvinger 

Hovedpremien på 1 million gikk til en kvinne fra Kongsvinger. Hun var hjemme sammen med mannen sin da vi ringte for å fortelle at hun var blitt millionær.

- Er det mulig? Så flott, var kvinnens første reaksjon.

Underveis i samtalen viste det seg at også mannen hadde spilt Nabolaget. Han var naturlig nok kvinnens nærmeste nabo, og dermed vant han 100.000 kroner.

- Nå blir det feiring. Det er som å finne nåla i høystakken, så dette var litt av en overraskelse, forteller kvinnen fra Kongsvinger.

- Hva skal dere bruke premien på?

- Det drypper nok litt på familien, men vi skal også unne oss en skikkelig Norgesferie, sier den blide hovedvinneren.

Naboene til kvinnen fra Kongsvinger mottar også pengepremier – hvis de har spilt, da.

Vinnerkupongen ble kjøpt Rema 1000 Kurudsand.

Vi gratulerer!

Les om forrige ukes vinnere her

Nabofest i flere nabolag

Kvinnen fra Kongsvinger slo altså kloa i millionpremien fredag 27. september. I de fem andre vinnernabolagene sikret hovedvinnerne seg 100.000 kroner hver, slik som Martin, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10.000 og 50 kroner. De fem andre nabolagene er her:

  • Lyngdal i Numedal i Buskerud

  • Elverum i Hedmark

  • Larvik i Vestfold

  • Langhus i Akershus

  • Haugsvær i Hordaland

Vinn litt hver dag og bli millionær på fredag!

I Nabolaget er det trekning hver kveld. Når du leverer din kupong, er kupongen gyldig i en uke. På fredager trekkes seks nabolag og i ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner. Hovedvinneren i de fem andre nabolagene vinner 100.000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Det betyr at du for en femtilapp kan du være med i trekninger hver eneste dag, og du kan vinne inntil 1 million kroner. 

Lykke til!

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler