nabolagetvinnerhistoriefremside

Mann i 30-åra ble Nabolaget-millionær: – Jeg har nesten ikke ord

En mann i 30-årene fra Bønes i Vestland hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer og var rimelig kjapp til å svare da han så hvem som ringte.

JUBEL: En mann fra Bønes hadde grunn til å smile ekstra bredt fredag da han vant 1 million kroner i Nabolaget.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:27. oktober 2023Endret:30. oktober 2023

Mannen var på besøk hos noen i familien da telefonen ringte. Da han kikket på displayet og så det sto Norsk Tipping, steg pulsen kjapt.

Han hadde ikke rukket å sjekke Nabolaget-kupongen sin, så han fikk seg litt av en overraskelse da han fikk vite at han hadde vunnet 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Ferie til varmere strøk

– Det er ikke verst, altså. Jeg har nesten ikke ord, sier den nybakte Nabolaget-millionæren fra Bønes, rett utenfor Bergen.

Siden han allerede var på familiebesøk regnet han med at det ble en aldri så liten feiring.

– Ja, det må det bli. Jeg må si det føles veldig godt, men jeg tror ikke det har gått helt opp for meg hva som har skjedd.

– Hva skal pengene gå til?

– Det blir å nedbetale lånet. I tillegg blir det en liten ferietur til varmere strøk til vinteren, sier mannen og legger til at han leverer Nabolaget jevnlig.

Kupongen han vant på var en femukerskupong som han hadde kjøpt på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Bønes som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Rakkestad i Viken

  • Sørreisa i Troms og Finnmark

  • Rosendal i Vestland

  • Vear i Vestfold og Telemark

  • Haugesund i Rogaland

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Tre ekstratrekninger: Vinn 100 000,-

Visste du at du kan abonnere på Nabolaget, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i tre ekstratrekninger. Bli med her

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner. Dette er altså i tillegg til de ordinære trekningene du er med på som abonnent.

(NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.) 

Abonner her og du er med i ekstratrekningene

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler