nabolagetvinnerhistoriefremside

Ble Nabolaget-millionær på kompistur

Fredagens millionvinner i Nabolaget er en mann fra Kvernaland i Rogaland.

BLE MILLIONÆR: En mann fra Kvernaland ble Nabolaget-millionær fredag.Foto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:29. mars 2024

– Jeg hadde nesten glemt jeg hadde levert inn en kupong. Dette var skikkelig moro. Akkurat nå er jeg på fest med guttegjengen. Tusen takk, dette var en veldig fin beskjed å få, forteller den ferske Nabolaget-millionæren.

Vi fikk tak i ham litt over klokken 19.00 fredag kveld. Han er for tiden på påsketur med noen kompiser.

– Jeg hadde ikke lagret nummeret deres, så jeg fattet ikke hvem som ringte da jeg så telefonnummeret. Dette er «sykt nice» Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Jeg kjenner jeg er litt skjelven nå. Pengene skal settes på sparekontoen, for jeg driver og sparer til hus, forteller han fornøyd.

Hann kjøpte kupongen på mobilen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Kvernaland som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Sandnes i Rogaland

  • Biri i Innlandet

  • Hokkåsen i Innlandet

  • Vestfossen i Buskerud

  • Oppegård i Akershus

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler