nabolagetvinnerhistorie

Neste stopp for Nabolaget-millionær: Kjærlighetens by

Fredagens Nabolaget-millionær ble en 34 år gammel mann fra Kristiansand. Han tvilte ikke et sekund hva han skulle bruke premien på.

BONJOUR PARIS: Nabolaget-millionær tar med seg samboeren til kjærlighetens by.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:26. august 2022Endret:3. januar 2023

– Det var godt du ringte nå. Jeg har nettopp sjekket resultatet i appen, og der steg tallene fort... Jeg har faktisk blitt millionær!

Klare planer

Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Det betyr at en spiller vinner 1 million kroner på adressen sin. Denne fredagen ble det en mann fra Kristiansand som trakk det lengste strået.

– Samboeren min og jeg har nylig flyttet, så det må jeg si var lurt akkurat nå, flirer den ferske millionæren.

Den unge mannen satt i bilen da vi snakket med ham. Da hadde han allerede da rukket å svinge innom butikken for å kjøpe en ekstra pose potetgull til kveldens feiring.

– Dette var utrolig gøy! I kveld skal jeg være med en kompis, men det blir nok en ekstra feiring i morgen, forklarer han. 34-åringen hadde på det tidspunktet bestemt seg for å ta med samboeren ut på en bedre middag lørdag kveld. Ikke nok med det - han skulle også ta henne med til "kjærlighetens by".

– Vi har lenge snakket om å dra til Paris, men på grunn av pandemien har ikke det vært mulig. Nå har vi vært i Kristiansand i tre år, så nå blir det godt med en tur til høsten eller våren, sier den reiseglade mannen.

Da vi spurte den generøse millionæren om han skulle kjøpe noe kun til seg selv, dro han på det:

– Jeg skal bruke pengene med omhu. Spare til bolig, nedbetale gjeld og så skal jeg sette noen kroner på en reisekonto.

Vi gratulerer og ønsker paret god tur!

Kupongen kjøpte han via Norsk Tippings app.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren fra Kristiansand som kan glede seg over stor premie under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. I tillegg til adressene i Kristiansand, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Stavanger i Rogaland

  • Krikenær i Innlandet

  • Trondheim Trøndelag

  • Brandval i Innlandet

  • Silsand i Troms og Finnmark

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hver dag

Fredag 2. september er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. Én Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler