aktuelt

Vi tester nye idretter: Bli med oss på NM-veka!

NM-veka er godt i gang, og det er også vår reporter Elin. Hun har allerede testet speedcross - og flere idretter står for tur. 

FULL FART: Norsk Tippings Elin Bjørn er på plass i Stavanger, der hun skal teste flere idretter under NM-veka.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:21. juni 2019Endret:2. januar 2023

Fra 26 til 30. juni konkurrerer utøvere fra ulike grener om å bli norgesmestere. Norges beste sandbryter, tautrekker og speedcross-kjører skal kåres - og da har vi bare nevnt noen få av grenene det skal konkurreres i under NM-veka.

Vi er på plass i Stavanger, hvor det hele foregår, og du kan følge oss når vi tester noen av grenene NM-veka har å by på. 

Reporter Elin Bjørn blir med noen av landets aller beste innenfor sine grener, for å bli kjent med nye idretter. 

- Jeg elsker sport, men har holdt meg til tradisjonelle idretter. Nå skal jeg utvide horisonten og bli kjent med nye grener. Kanskje finner jeg finner en ny hobby, sier Elin, som tidligere i uka testet speedcross, for aller første gang.

På våre Facebook-sider kan du følge Elin gjennom hele NM-veka - og se hvordan det går når hun prøver seg i ukjent terreng. 

NM-veka 2019 

NM-veka arrangeres for andre gang. Som i 2018 foregår konkurransene i Stavanger-regionen. Under NM-veka konkurreres det i alle typer idretter, og vinnerne kan altså smykke seg med tittelen norgesmester.

Du kan følge med på TV-skjermen. NRK dekker flere av øvelsene i løpet av NM-veka. 

Er du i Stavanger-området har du selvsagt mulighet til å følge det hele fra sidelinjen. 

Spill på objekter fra NM-veka

I tillegg til spenninga du får gjennom TV-skjermen, kan du også levere spill på flere av konkurransene. Norsk Tipping setter odds på flere konkurranser under NM-veka. 

Relaterte artikler