Nordmann deltar i verdens største Dota 2-turnering

Torsdag denne uken starter The international 9, årets største og viktigste turnering i spillet Dota 2. Deltakerne skal kjempe om en svimlende premiepott som i skrivende stund nærmer seg 300 millioner.

The international 9 LogoDota2/Valve Corporation
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:15. august 2019Endret:2. januar 2023

Nordmannen Tommy Le, bedre kjent som «Taiga» kan smykke seg med å være første spiller fra Norge som deltar i The International. Han spiller for laget Alliance som kvalifiserte seg under Epicenter Major i juni. Tommy er nå i Shanghai sammen med Alliance og trener til årets The international turnering.

Ønsker å gjøre Norge stolt

Til Gamer.no fortalte han i sommer at det er høyt press på ham som spiller, men at han gleder seg veldig, og er stolt over å representere Norge og det norske E-sport miljøet. Dette er en viktig milepæl for norsk E-sport og vi ønsker ham og Alliance lykke til i turneringen!

Norsk Tipping setter odds på alle kampene i turneringen - Spill her

Dota 2

Dota 2 er et såkalt «multiplayer online battle arena», og har mange likhetstrekk med populære League of Legends. To lag på fem spillere samarbeider for å ødelegge motstanderens hovedbygning, kalt Ancient. Hver spiller velger èn av totalt 107 helter, som man bruker hele kampen. Spillet ble utviklet av selskapet Valve og ble utgitt 9. juli 2011

Norsk Tipping setter odds på alle kampene i turneringen - Spill her

Relaterte artikler