Rosenborg og Sarpsborg: Trenger Europa League-opptur i kveld

Det ble ikke uventet to norske borte-tap i Europa League-starten, men torsdag skal både Rosenborg og Sarpsborg i aksjon på eget underlag.

SATS: Forhåpentlig tar både Rosenborg og Sarpsborg 08 sats i torsdagens Europa League-kamper. Her Yann-Erik de Lanlay og Joonas Tamm fra møtet mellom lagene på Lerkendal forrige søndag.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:28. september 2018Endret:2. januar 2023

Rosenborg tapte 0-1 for Celtic i en ganske skuffende trøndersk framtreden i Glasgow. Sarpsborg 08 yppet seg mot Besiktas i Istanbul, men der fotballkamper avgjøres var tyrkerne noen knepp hvassere.

Nå er det norsk høstkulde som gjelder, og der har ikke minst Rosenborg en historikk der man ikke har stått med lua i handa. Sarpsborg på sin side har både i kvalifiseringen - og i Istanbul - vist tilsvarende innstilling til mer meritterte motstandere.

"Generalprøven" for begge lagene - i form av helgas eliteseriekamper - ga ingen av lagene særlig selvtillit før europacupkampene. Rosenborg fikk bank 1-0 borte mot erkerival Molde, mens Sarpsborg tapte 1-0 på eget gress mot et Strømsgodset i poengnød.

La oss håpe på to norske lag som våger på torsdag!

Her finner du alle resultater, tabeller og kommende kamper i Europa League

Relaterte artikler