aktuelt

Norsk Tipping hovedsamarbeidspartner for NFF

Den nye fireårige avtalen gjør Norsk Tipping til hovedsamarbeidspartner for NFF – fra breddefotballen og opp til landslagene.

Forfatterbilde Norsk TippingTonjeSagstuenPublisert:6. mars 2017Endret:18. januar 2023

Norsk Tipping har vært en viktig samarbeidspartner for norsk fotball siden 1948. Omfanget av den nye fireårige avtalen gjør Norsk Tipping til hovedsamarbeidspartner for NFF. Sammen skal NFF og Norsk Tipping løfte hele bredden av norsk fotball gjennom Grasrottreneren, Fair play, Norsk Tipping- ligaen (fjerde nivå for herrer) og landslagene.

- Jeg er på vegne av norsk fotball glad for at Norsk Tipping gjennom denne avtalen forsterker sitt engasjement i fotballen. Sammen skal vi styrke trenerkompetansen i barnefotballen gjennom Grasrottreneren, og sammen skal vi løfte frem det viktige arbeidet som gjøres med Fair play, og mye mer, sier generalsekretær i NFF, Pål Bjerketvedt.

Norsk Tipping og den norske enerettsmodellen har vært helt avgjørende for den aktiviteten vi ser i norsk fotball i dag, med over 370 000 aktive spillere. Spillemidlene har muliggjort bygging av kunstgressbaner i en skala som gjør at fotballen er en bærebjelke i lokalsamfunn over hele Norge.

- Norsk Tipping er stolte og glade for å videreføre vårt gode samarbeid med Norges Fotballforbund i nye fire år. Sammen skal vi løfte og bygge bredden i norsk fotball. Gjennom Grasrottreneren sikrer vi gode trenere og rollemodeller for barn og unge rundt om i hele Fotball-Norge. Det er også viktig for oss å styrke og synliggjøre jente- og kvinnefotballen, sier Åsne Havnelid, administrerende direktør i Norsk Tipping.

Den nye samarbeidsavtalen omfatter ikke de to øverste divisjonene på herre- og kvinnesiden.

- For Norsk Tipping betyr det en større satsing på bredden og grasrota lokalt. Samtidig ønsker vi sammen med fotballen å bygge landslagene til våre fremste flaggskip og rollemodeller, sier Havnelid.

Samarbeidsavtalene mellom NFF og Norsk Tipping har nå en verdi på 25 millioner kroner per år.

Relaterte artikler