selskapet

Norsk Tipping sponser VM i snøsport

Denne uka starter endelig VM i snøsport på Lillehammer. Ett år forsinket skal verdens beste parautøvere kjempe om edle metaller. Norsk Tipping er en av hovedsponsorene til arrangementet, med en målsetting om å bidra til å skape den mesterskapsrammen utøverne fortjener.

MESTERSKAP PÅ LILLEHAMMER: Ett år forsinket er det endelig klart for VM i snøsport på Lillehammer denne uken.
Forfatterbilde Norsk TippingPålEngerPublisert:10. januar 2022Endret:3. januar 2023

Birgit Skarstein, Jesper Saltvik Pedersen og 12 andre norske atleter skal de kommende ukene bryne seg mot konkurrenter fra hele 45 nasjoner. Mesterskapet blir det største i sitt slag i Norge siden Paralympics i 1994. Fra 12. til 23. januar skal det konkurreres i ulike kategorier innen disiplinene alpint, langrenn, skiskyting og snowboard. 

Mye usikkerhet

Det har vært en tøff periode for arrangøren etter fjorårets utsettelse og ikke minst den vedvarende usikkerheten knyttet til covid 19-pandemien. Dessverre vil det fortsatt bli begrensninger på publikumskapasiteten på arenaene, men NRK skal produsere hele 90 timer fra mesterskapet. Det betyr at de fleste har mulighet til å få med seg spenningen. 

Like muligheter

Norsk Tipping er glade for at både NRK og viktige sponsorer satser stort på mesterskapet, til tross for restriksjonene. Vi har i flere år hatt ”like muligheter” som en bærende ambisjon for sponsoratene våre. Dette innebærer blant annet å jobbe for at alle idrettsutøvere skal få den samme oppmerksomheten og ikke minst de samme forutsetningene for å drive med idretten sin, uavhengig av kjønn, legning eller andre begrensinger.

Ett av arrangørens uttalte mål med VM er «å legge til rette for enestående prestasjoner i verdensklasse». Denne målsettingen er svært viktig for Norsk Tipping å støtte opp under som hovedsponsor. Og med de tusenvis av treningstimene vi vet utøverne legger ned hvert år, så vet vi at verdensklasseprestasjonene kommer. Det er bare å glede seg.  

Frivillighetsåret 2022

Siden Norge nå har startet Frivillighetsåret 2022, er det samtidig på sin plass å hylle de rundt 1.500 frivillige på Lillehammer og i Hafjell, som stiller opp på dugnad for mesterskapet. Uten dem hadde ikke gjennomføringen vært mulig. Norsk Tipping ønsker også å være synlig aktør gjennom frivillighetsåret og bidra til å fremheve alle dem som gjør en uselvisk innsats for andre.

Senest i helga kåret vi blant annet Årets Ildsjel på Idrettsgallaen i samarbeid med Idrettsforbundet.  

Men de kommende ukene gleder vi oss til enestående prestasjoner i verdensklasse, og vi ønsker samtlige deltagere og frivillige lykke til med snøsport-VM.

Relaterte artikler