vikinglottovinnerhistoriefremside

Norsk Vikinglotto-millionær (28): – Kan du slutte å tulle med meg?

Onsdag fikk vi en norsk andrepremievinner av 1,4 millioner kroner i Vikinglotto. Han kunne nesten ikke tro sine egne ører da han fikk Telefonen fra Hamar samme kveld.

MILLION-TALL: Andrepremievinneren hadde disse seks hovedtallene onsdag kveld.Foto: Line Troller
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:3. juli 2024

Ingen sikret seg førstepremiepotten i Vikinglotto-trekningen onsdag. Dermed vokser den til ca. 131 millioner kroner før neste trekning onsdag 10 juli.

En 28 år gammel mann fra Hønefoss i Buskerud var alene om å ha seks rette og vant med det hele andrepremiepotten på nøyaktig 1 489 035 kroner. Vi fikk snakket med den mildt sagt overraskede vinneren samme kveld.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Hadde lagret vinnernummeret

Den 28 år gamle hønefossingen var rask med å svare da vi slo på tråden etter Vikinglotto-trekningen. Han hadde nemlig lagret Norsk Tippings vinnernummer som «Lotto Hamar». Likevel var han ikke sikker på om det som videre hendte virkelig var på ekte.

– Nei? Nei? Nå har jeg skikkelig puls her, og jeg skjelver, nærmest roper mannen da vi avslører premien.

Fortsatt i tvil ble vinneren oppfordret til å gå inn i mobil-appen for å sjekke – og ganske riktig: Med Norsk Tipping på høyttaler fikk han også der beskjed om at han nå var Vikinglotto-millionær.

– Men i alle dager! Kan du slutte å tulle med meg? Å fy, det hadde jeg aldri trodd, gapskratter 28-åringen, mens samboeren er omtrent like sjokkert i bakgrunnen.

– Jeg er Vikinglotto-millionær, er du?

– Vi sitter egentlig og slapper av og ser på tv. Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje. Å dæven, nå blir det sydentur!

I tillegg til endrede ferieplaner kunne mannen fortelle at han ønsket å betale ned både bil- og motorsykkel-lån.

– Og ennå har vi en million igjen. Jeg er Vikinglotto-millionær, er du? sier vinneren spøkefullt til samboeren.

At han nå var millionær kunne han delvis skylde på kollegaer for.

– Jeg spilte bare for moro skyld. Vi satt på jobben og de andre pratet om at de hadde spilt, så jeg bare leverte noe her og der jeg også. Det er helt tullete. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg egentlig har spilt på Vikinglotto. Jeg vet ikke helt hva det er en gang, ler mannen.

– Nå tror jeg at jeg skal gå og finne meg en øl. Kanskje jeg bare skal ta meg ferie nå, og ikke om to dager.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Vikinglotto
3. juli 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 131 mill. onsdag

Onsdag 10. juli er det klart for ny Vikinglotto-trekning. Da vil førstepremiepotten som nevnt være på ca. 131 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 1,3 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler