Slik ser oddsen ut før Moldes Europa League-kamp i kveld

Sjekk hva oddsen er for Molde-seier mot Granada i kveldens åttedelsfinale i Europa League. 

ÅTTEDELSFINALE: Magnus Wolff Eikrem (t.h) og Molde møter Granada i kveld. Bildet er fra en seriekamp mot Patrick Berg (t.v) og Bodø/Glimt i fjor.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. mars 2021Endret:2. januar 2023

I skrivende stund er oddsen på Molde-seier 4,50. Uavgjort gir 3,75 ganger pengene, mens oddsen på Granada-seier er 1,75.

Granada slo ut Napoli i forrige runde, mens Molde gikk videre på bekostning av Hoffenheim. Etter 3-3 i første kamp, vant Molde 2-0 i returkampen i Tyskland etter to scoringer av Eirik Ulland Andersen. 

Oddsen på at Eirik Ulland Andersen scorer to ganger også mot Granada i kveld er 37,00. Sjekk ut oddsen her: Granada – Molde kl. 21.00 (TV 2 Zebra)   

- Skikkelig imponert

- Det er ikke bare en stor kveld, dette er en gedigen kveld for oss. Jeg håper det er en skikkelig god kveld for norsk fotball. Vi viser at vi er på tur opp og frem hjemme. I dag er vi en stolt gjeng. Jeg er skikkelig imponert av guttene som står så godt. Vi er ute av sesong, men vi står jævlig bra, sa Molde-trener Moe til Nettavisen etter kampen.

Spanjolene ligger på 10. plass i La Liga, i helgen tapte de 2-1 mot Athletic Bilbao.

Molde-midtstopper Stian Rode Gregersen spilte ikke mot Hoffenheim på grunn av suspensjon, men er tilbake mot Granada i kveld.

På grunn av innreisereglene til Norge, spiller Molde hjemmekampen på Puskas Arena i Budapest 18. mars. 

Man. Utd.-Milan uten Zlatan

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United får besøk av Milan. Kampen går uten Zlatan Ibrahimovic, som er ute med skade. Trolig rekker han returoppgjøret 18. mars.

Manchester United er favoritter hos Norsk Tipping med 1,52 i odds. Uavgjort gir 3,65, mens odds på Milan-seier torsdag formiddag var på 5,40. Skulle Milans Diogo Dalot score mot gamleklubben i kveld, vil man for eksempel få 20 ganger pengene tilbake. 

Sjekk ut oddsen her: Manchester United – Milan kl. 18.55 (TV2 Sport 1) 

Manchester United og Milan har møttes ti ganger før, lagene har vunnet fem kamper hver. Forrige gang lagene møttes i Champions League var på Old Trafford i 2010. Da vant United 4-0 etter scoringer av Wayne Rooney (2), Park Ji-Sung og Darren Fletcher.

Martin Ødegaard og Arsenal møter Olympiakos. Arsenal slo ut Benfica i forrige runde, mens grekerne vant 5-4 sammenlagt over PSV Eindhoven

Kveldens kamper:

Relaterte artikler