spillevettansvarlighet

Ny film med Ståle Solbakken

Det kan lønne seg å bestemme seg på forhånd hvor mye man har råd til å tape. Det er budskapet i den nye reklamefilmen til Norsk Tipping med Ståle Solbakken i kulissene. 

Forfatterbilde Norsk TippingInaTaasaasenPublisert:24. juni 2021Endret:16. januar 2023

Norsk Tipping ønsker å ha et økt fokus på ansvarlighet i perioder vi vet at det er flere sårbare spillere. En slik periode gjelder spesielt under et fotballmesterskap. Nettopp derfor er Ståle Solbakken og karakteren Finn Erik Svendstuen å se på TV-skjermen nå. 

Se den nye filmen i videovinduet over.

Det er ikke alltid det går fint

Norsk Tipping har som samfunnsoppdrag å tilby et ansvarlig og attraktivt spilltilbud, der overskuddet går tilbake til samfunnet. I det ligger også et stort ansvar i å ta vare på de som velger å spille hos oss. Derfor har vi i mer enn 20 år arbeidet målrettet med utvikling av spillansvarstiltak.

For at pengespill skal være et positivt innslag i hverdagen tilbyr Norsk Tipping verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha oversikt og kontroll på din spilleaktivitet i hverdagen. 

Flere filmer i serien

I tillegg til filmen med Solbakken, møter vi også Finn Erik Svendstuen hjemme i stua under et oppgjør mellom Strømsgodset og Lillestrøm. Her burde han også ha bestemt på forhånd hvor mye han har råd til å tape. Se filmen her:

 

Filmen er laget av Try, regissert av Aksel Hennie og produsert av Einar Film.

Fakta og myter om pengespill

Pengespill har fascinert mennesker i ulike kulturer gjennom mange århundrer. Pengespill byr på muligheten for en stor gevinst mot en liten innsats. Mange har forsøkt «å knekke koden» for å vinne den store premien. Men, det er tilfeldigheter som styrer hvem som vinner i pengespill. Selv i spill hvor kunnskap om sport spiller en rolle, styrer tilfeldigheter en stor del av utfallet.

Spill med måte - så tipper du ikke over.

Relaterte artikler