lotto

Ny Lotto-reklame: Nå er det Sjetil som bestemmer

Kjetil, eller rettere sagt Sjetil, har slitt med kj-lyden hele livet. Sjekk hva han gjør når han blir Lotto-millionær!

PÅ SJINO MED SJÆRESTEN: Når Sjetil vinner i Lotto bestemmer han seg for at tida en kommet for at verden kan være på hans premisser en periode. I disse dager står dette skiltet oppe hos Saga Sjino.Einar film
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:11. september 2019Endret:2. januar 2023

«Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer» er et reklamekonsept som utrolig nok har eksistert i mer enn 25 år. Nå lanseres den 53. reklamefilmen i rekka!

Filmen handler om Kjetil, eller «Sjetil», som han selv sier. Han har slitt med «kj»-lyden hele livet og får stadig høre fra andre hvor håpløst nettopp det er. Når han blir Lotto-millionær tar han saken i egne hender. Sjetil bestemmer seg for at tida er inne for at verden kan være på hans premisser en periode.

Se reklamefilmen øverst i saken eller her!

- Vi håper du syntes filmen er sjempebra! Og hvis du i tillegg synes den kj-lyden er litt sjinkig selv, så kan vi glede deg med at Sjetil og Lotto faktisk lanserer sjylling-sjøttdeig i samarbeid med Coop i disse dager. Og dersom du skal på kino, så kan du nå invitere med sjæresten på Saga Sjino, sier kreativ konsulent Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Snart får du faktisk kjøpt Lotto-millionæren Sjetils sjylling-sjøttdeig i Coops butikker. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen.

POL og Einar Film står bak Lottos nye reklamefilm, og det er selveste Aksel Hennie som har regissert den.

- Dette er jo egentlig en klassisk hevnen-er-søt-film, og vi håper mange vil sjenne seg igjen i Sjetil, sier teamet hos POL.

Drømmer du om å bli Lotto-millionær? I snitt får vi tre nye Lotto-millionærer hver lørdag.

Spill Lotto her! Lykke til.

(Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler