nabolaget

Ny Nabolaget-millionær skal ringes - husk å lagre nummeret

Det tok oss to dager å få fatt i forrige Nabolaget-millionær. HUSK: Ringer det fra 625 60 000, er det mange gode grunner til å svare. 

GODE NABOER: Skulle en ikke vinne millionen, er det også lukrativt å være nabo til hovedvinneren. Gitt at man har gyldig kupong, så klart.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:24. februar 2022Endret:3. januar 2023

Det kan faktisk være en million gode grunner til å svare telefonen fredag kveld. I hvert fall er hovedpremien i Nabolaget 1 million kroner denne dagen - og hver eneste fredag ringer Norsk Tipping fra vinnernummeret 625 60 000 for å formidle det glade budskap. 

Men ikke vinnere svarer Telefonen fra Hamar umiddelbart. Det var tilfelle forrige fredag, da vi skulle fortelle en kvinne fra Drammen at nettopp hennes adresse - og ikke minst hennes navn - var trukket ut som vinner av 1 million kroner i Nabolaget. 

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

«Må vel være snakk om mer enn 50 kroner»

- Vinneren tok ikke telefonen fredag kveld, selv etter gjentatte forsøk. Heller ikke lørdag var det noe svar å få fra millionvinneren. Men vi gir ikke opp i slike tilfeller - som regel oppnår vi kontakt til slutt, sier trekningsredaktør Line Troller - som var på jobb i forbindelse med trekningen. 

Og riktig nok: Søndag ettermiddag var det endelig svar å få i den andre enden av Telefonen fra Hamar. 

– Jeg har ikke vært så mye i nærheten av telefonen i helga, men oppdaget at et nummer hadde forsøkt å ringe meg både fredag og lørdag, så da jeg var litt våken i natt tenkte jeg at jeg måtte sjekke det. Jeg fikk helt sjokk da jeg så det var fra Norsk Tipping. Det må vel være snakk om mer enn 50 kroner siden de ringer, tenkte jeg da, uttalte den kvinnelige millionvinneren søndag. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Da Norsk Tipping snakket med kvinnen, hadde hun besøk av en venninne som ennå ikke hadde blitt fortalt om helgens gevinst. Sistnevnte forsto etter hvert hva som utspant seg, noe som medførte svært god stemning i bakgrunnen.

Når det kom til bruk av millionpremien, hadde vinneren allerede noen planer klare.

– Jeg og mannen min har lenge snakket om å bytte bil, så det blir i hvert fall det. Vi har også to voksne sønner og flere barnebarn, så det blir nok noen kroner der også, fortalte en rørt vinner. 

Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 25. februar er det på nytt klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med én toppremie på 1 million kroner og fem tilleggspremier på 100 000 kr. I tillegg vinner naboene til alle disse fredagsvinnerne en slant på alt fra 10 000 kroner til en femtilapp basert på hvor de bor i forhold til vinneradressene.

Spillefrist for hovedtrekningen i Nabolaget er fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler