Siste uka med Oddsen Streak

Oddsen Streak er inne i sin siste uke, men fortvil ikke. Du kan fortsatt vinne en fotballreise verdt 50.000 kroner.

BLI MED: Oddsen Streak er konkurransen hvor du kan kjempe mot vennene dine. Er du best av samtlige kan en fotballreise verdt 50.000 kroner bli din.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:15. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Mandag 21. oktober starter en ny runde med Oddsen Streak - konkurransen hvor du kan vinne en fotballtur til 50.000 kroner.

Registrer deg her og bli med!

I Oddsen Streak handler det om å få så mye poeng som mulig i løpet av kampanjeperioden. Du får poeng ved å tippe riktig tegn på kampene som er tilgjengelig. Jo flere riktige du klarer på rad, desto flere poeng får du.

Konkurransen startet mandag 21. oktober og avsluttes søndag 3. november.

Du trenger bare å registrere mobilnummer for å være med (aldersgrense 18 år)

Den med flest poeng etter siste kamp stikker av med toppremien. En fotballtur til verdi 50.000 kroner.

Det er 40 kamper som skal tippes på. For å bevare din streak må du tippe på alle kamper. Står du over kamper, mister du også din streak.

Alle kampene ligger inne i systemet. Det vil si at du kan tippe på alle kamper, selv om de ikke er oddssatt.

LES OGSÅ: Andreas vant den første runden med Oddsen Streak.

Venneligaer

Det er også mulig å spille mot venner og bekjente. Du kan sette opp egne ligaer hvor du kan følge med på prestasjonene til deg og dine bekjente.

Trykk liga. Velg så "lag eller bli med i liga".

Hvem er best i vennegjengen? Sett opp din liga nå.

Slik blir du med

Man registrer seg med mobilnummer. Man får tilsendt en kode på sms som man legger inn. Så velger man et kallenavn som vises på din profil og i topplister.

Det er også mulig å laste opp et profilbilde. Både mobilnummer og bilde er kun til bruk i denne konkurransen. Du må ha et norsk mobilnummer for å delta.

Registrer deg her!

Konkurranseregler

Oddsen Streak er en markedsføringskampanje i regi av Norsk Tipping. Kampanjesiden er https://oddsen-streak.kampanjer.norsk-tipping.no

Oddsen Streak er et spill hvor det er om å gjøre og samle flest mulig "Oddspoeng" med et streak-element som bonus/multiplier. Man skal tippe på resultatet (H-U-B) med tilhørende odds, på de kamper som er tilgjengelig på kampanjesiden.

Man kan spille på en kamp frem til det stenger fem minutter før kampstart. Alle kampene er reelle kamper og følger kampskjemaet og oddsen fra Norsk Tipping.

Listen over kamper man kan spille på er forhåndsbestemt av Norsk Tipping. Den er satt opp i forkant og henter populære kamper fra flere ligaer. (eks. Premier League, Champions League, Europa League, Serie A osv). Det kan være opp til tre kamper per dag. Alle kamper i kampanjeperioden slippes 24 timer før kampstart.

Ved deltagelse i konkurransen aksepteres følgende konkurransevilkår:

Oddsen Streak er en markedsføringskampanje som arrangeres av Norsk Tipping AS, hvor man kan delta i en konkurranse.

Kampanjens første periode er fra 21. oktober til 3. november.

Du behøver ikke å ha levert spill i perioden for å være med.

Aldersgrensen for å delta i konkurransen er 18 år, slik våre kunder må være. Vinneren må legitimere seg ved forespørsel og før utbetaling/utsendelse av eventuelle premier.

Dersom den som melder seg på er under 18 år, eller ikke oppfyller de øvrige konkurransereglene vil vedkommende ikke kunne vinne.

Totalvinner av konkurransen er den med høyest poengsum ved konkurranseperiodens slutt i den globale ligaen. Det vil si best av alle som deltar i konkurransen uansett hvilket vennelag de deltar i. Hvis to eller flere har lik poengsum ved konkurransens slutt foretar Norsk Tipping en tilfeldig trekning blant de med høyst totalsum..

Vinneren av konkurransen blir publisert i Norsk Tippings kanaler.

Ved å delta i konkurransen samtykker du i at Norsk Tipping kan offentliggjøre navn på vinneren, samt vederlagsfritt bruke bilde, lyd- og filmopptak fra telefonsamtalen og vinnersituasjonen i markedsføring.

Alle kostnader som deltakere eventuelt pådrar seg i forbindelse med konkurransen, er deltakernes eget ansvar. Norsk Tipping er ikke ansvarlig for hendelser, skader eller lignende knyttet til konkurransen.

Norsk Tipping er ikke ansvarlig for feil på internett, nettsider, telefon, SMS, e-post eller brev, som ligger utenfor Norsk Tippings rimelige kontroll.

Norsk Tipping tar forbehold om endringer i konkurransereglene dersom omstendighetene krever det. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på www.norsk-tipping.no.

Ansatte i Norsk Tipping og deres nære familie kan ikke delta i denne konkurransen. Det samme gjelder ansatte og nær familie av leverandører og samarbeidspartnere i konkurransen.

Norsk Tipping forbeholder seg retten til å utestenge/diskvalifisere vinneren/deltakere dersom deltakerne bryter konkurransereglene, opptrer utilbørlig, skaffer seg urettmessige fordeler eller på andre måter forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten. Straffbare handlinger vil politianmeldes.

Ved behov for kontakt med Norsk Tipping, kan kundeservice ringes på 625 07770.

Relaterte artikler