vikinglotto

Vikinglotto: Blir du mangemillionær i kveld?

Årets største norske premieutbetalinger i Vikinglotto er på hele 221 og 89 millioner kroner. Blir du mangemillionær denne uka?

TREKKES ONSDAG: Hver onsdag er det trekning i Vikinglotto, og du kan spille om maaange millioner kroner.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:6. mai 2019Endret:2. januar 2023

Hver onsdag er det duket for ny Vikinglotto-trekning, og denne gangen kan du være med og spille om ca. 54 millioner kroner!

Dersom du er så heldig å være alene om å ha 6+1 rette, føyer du deg inn i rekken over superheldige Vikinglotto-spillere. Årets to heldigste så langt er en kvinne fra Oslo og en mann fra Østfold. 

Bli med i Vikinglotto-trekningen!

Oslo-kvinnen vant utrolige 221 millioner kroner 13. mars i år. 

- Det er så mye penger. Jeg kan ikke fatte at dette skal være sant. Dette er sånt man knapt drømmer om, sa vinneren til Norsk Tipping.

Østfold-mannen var rimelig heldig, han også. Han stakk av med ca. 89 millioner kroner 17. april, men tok ikke telefonen da Norsk Tipping ringte. Dermed var han uvitende om det hele i et døgn.

Onsdag kan det altså bli deg! Da venter rundt 54 millioner kroner i førstepremiepotten. 

Lykke til!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler