jokervinnerhistorie

Joker-vinneren har meldt seg: Forsinket millionsjokk

Kvinnen i 30-årene vant over 2 millioner kroner lørdag kveld, men først mandag formiddag fikk Norsk Tipping kontakt med den ferske Joker-millionæren.

JOKER-MILLIONÆR: Trøndelag kan juble for en ny Joker-millionær lørdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:11. august 2018Endret:2. januar 2023

- Det her er helt utrolig! Jeg hører du sier jeg er blitt millionær, men jeg tør nesten ikke tro på det, sier den småsjokkerte kvinnen i telefonen til Norsk Tipping, mandag formiddag.

Spill Joker du også!

Ikke så glad i telefonselgere...

Kvinnen i 30-årene er fra Trondheim og ble trukket ut som lørdagens Joker-kandidat. Ask gjennomførte opp og ned-valgene for henne siden hun ikke svarte på telefonen. Selv var hun helt uvitende om det som var i ferd med å skje.

På det tredje tallet dukket Jokeren opp og kvinnen vant toppremien på 2.006.000 kroner!

Verken lørdag kveld eller søndag tok kvinnen telefonen. Hun nektet  å svare på det hun trodde var en vel overivrig telefonselger.

- Altså jeg er så lei av disse telefonselgerne som har ringt meg så mye i det siste. Jeg så jo at jeg hadde fryktelig mange ubesvarte anrop fra samme nummer, men jeg tenkte det var nok en strømselger eller lignende. 

Så trekningen om og om igjen

Heller ikke søndag tok kvinnen telefonen når Norsk Tipping forsøkte å få tak i henne. Men søndag kveld gikk hun inn på Norsk Tipping sin side for å sjekke om hun hadde vunnet i Joker. Da fikk hun seg litt av en overraskelse. 

- Ja, da ble jeg nokså sjokkert, egentlig! Der stod det jo en svær sum penger i premie. Som var mine! Jeg skjønte ingenting. Men jeg har sett tv-trekningen i opptak om og om igjen da, forteller Joker-millionæren og ler.

Hva pengene skal brukes til må den ferske millionæren tenke litt på, men en ting har stått på ønskelisten lenge.

- Nå kan jeg kjøpe meg båt, det skal jeg i alle fall unne meg.

Vinnerkupongen kjøpte kvinnen på mobil.

Vi gratulerer!

Fikk du også lyst til å bli Joker-millionær? Drøm deg bort, så kanskje du er heldig på onsdag. Lykke til!

Her kan du spille Joker!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 3 180 139

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 104

  • Antall millionærer i 2022: 69

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 009 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler